Pareri samsung galaxy s9/s9+

Pareri samsung galaxy s9/s9+

Samsung galaxy s9 este alegerea ideala a celor pasionati de fotografie. Camera acestuia se adapteaza la fel ca ochiul uman pentru a capta niste poze cat mai clare si de o calitate mult mai buna. Intunericul nu mai este o provocare,deoarece la intuneric obiectivul se deschide la modul f1.5, iar la lumina f2.5. Iar pentru clipurile video, acest telefon ofera o calitate foarte buna audio. Sunetul se aude mai tare si mai clar datorita difuzoarelor stereo AKG, ce ofera o calitate mai mare cu 1,4 x mai puternic decat orice smartphone galaxy.Si dimensiunea sa ajuta,acesta avand o dimensiune mare cu un dispaly edge-to-edge, un ecran fara rama, complet frontal. Samsung galaxy s9 este de 5.8″, iar s9+ de 9.2″. Afisajul de 18:5:9 si imbunatatirea avansata a contrastului ofera o imagine cinematica. Contrastul creste cand este lumina.

 

Securitatea este foarte importanta.S9 poate fi blocat prin pin, parola, model, amprenta, fata sau iris. Scanarea inteligenta a fost imbunatatita la acest model, combinanand recunoasterea facial cu scanarea irisului, asa smartphone-ul te poate identifica chiar daca nu este o lumina foarte buna.
Design-ul este unul foarte elegant. In spate, camera este la acelasi nivel cu carcasa, iar senzorul pentru deblocarea prin amprenta este sub camera principala pentru a permite deblocarea mai usoara.Pe partea din fata nu se simt marginile, iar scanerul pentru iris se afla in partea superioara a cadrului.

S9 a fost imbunatatit pentru a avea o memorie extensibila. Cand ai nevoie de mai mult spatiu de stocare poti introduce un micro SD pentru a profita de pana la 400 GB spatiu suplimentar. Acesta este disponibil si ca dual SIM, insa poate varia in functie de operator sau tara.
Acest smartphone este unul foarte rapid cu o viteza LTE de pana la 1,2 Gbps.

O noutate adusa este Ar emoji. O aplicatie prin care iti poti crea o versiune animata care chiar sa iti semene. Mesajele tale pot fi insotite de un emoji care iti imita expresiile faciale si miscarile.
Camera nu mai este folosita numai pentru fotografii si clipuri video. Cu ajutorul Bixby Vision, trebuie numai sa deschidem camera si asa vom afla cate calorii are mancarea noastre catre care am indreptat camera sau sa gasim un restaurant sau un loc cautat.

   

S9 este un smartphone caruia i se pot adauga accesori atat diferite huse, cat si deX pad si incarcator wireless. Toate aceste accesorii trebuind cumparate separate.

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0