Scurt review si pareri Samsung galaxy S8 si S8+

Scurt review si pareri Samsung galaxy S8 si S8+

    Samsung galaxy s8 vine cu un design foarte comfortabil si elegant. Acest model renunta la limitarea marginior cu o suprafata fara intreruperi, butonul ”acasa” fiind introdus sub ecran. Desi telefonul are o dimensiune mai mare, modul in care este facut il face usor de manevrat cu ajutorul formelor sale fine .Dimensiunea ecranului este un avantaj mare cand vine vorba de multitasking.Si Samsung galaxy s8, dar si s8+ sunt disponibile in varianta edge. Dimensiunile lor sunt de 5,8” (s8) si 6,2” (s8+).

   Samsung spune ca: ”Designul inovator al telefoanelor Galaxy S8 și S8+ începe din interior. Am regândit fiecare componentă a telefonului pentru a depăşi limitele ecranului unui smartphone. Astfel, vezi doar conținut, fără ramă. Este cel mai mare și mai captivant ecran pentru un dispozitiv mobil cu aceste dimensiuni. În plus, este ușor de ținut în mână. ”

   Camera telefonului a fost imbunatatita atat pentru pozele facute in timpul zilei,dar mai ales pe timpul noptii. Imbunatatirile aduse au facut camera atat de precisa incat fotografiile ies luminate si clare indiferent daca e noapte sau zi. Camera franotala este de 8mp. Smart auto focus urmareste pozitia fetei si toate persoanele din imagine vor fi perfect focalizate. Camera pricipala are un design elegant, fiind aproape la acelasi nivel cu partea din spate a telefonului.Pentru camera principala, intunericul nu mai e o provocare avand lentile de f1,7, pixelii de 1,4µm, 12mp si 4k video.

    Varietatea culorilor este un plus, avand in vedere varietatea gusturilor persoanelor.

   Securitatea este si ea imbunatatita. Telefonul poate fi deblocat atat prin deblocare faciala, cat si prin amprenta, parola si model. Cea mai sigura fiiind deblocarea faciala deoarece aceasta scaneaza irisul. Irisul fiecarei persoane avad o structura diferita.

Deblocarea cu ajutorul amprentei se face pe partea din spate, senzorul fiind pozitionat langa camera principala.

Un alt avantaj este ca telefonul este facut sa reziste la apa. Chiar daca ploua afara telefonul functioneaza la fel de bine ca de obicei.

Bateria dureaza mai mult si aplicatiile apar mai repede avand in vedere ca procesorul a fost imbunatatit cu 10nm care consuma cu 20% mai putina energie. Noul s8 se poate incarca cu incarcatorul wireless care este mult mai practice.Insa acest incarcator se vinde separat.

In cutie se gasesc urmatoarele:

  • Samsung galaxy s8
  • cablu USB
  • conector micro USB(de la C la B )
  • Conector USB (de la C la A)
  • Încărcător
  • Căști reglate de AKG
  • Pin de ejectare card
  • Manșoane căști
  • Ghid de pornire rapidă & pliant pentru Smart Switch

 

 

 

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0