Reduceri la aparate de aer conditionat pentru anul 2018 – Ieftine si bune

Reduceri la aparate de aer conditionat pentru anul 2018 – Ieftine si bune

Dupa ce a trecut sezonul caldurilor insuportabile, se pare ca magazinele online doresc sa isi goleasca stocurile, asa ca daca vrei sa-ti cumperi un aparat de aer conditionat pentru anul 2018, acum este momentul.

Nu am scris pana acum despre electrocasnice, dar chair e un pot sa-ti cumperi la un pret destul de bun ceea ce peste cateva luni va fi din nou cu 200-300 de lei mai scump.

Care sunt cele mai bune aparate de aer conditionat pentru 2018?

Voi incepe prin enumerarea a 3 modele care sunt cele mai bune, conform parerilor clientilor ce le-au achizitionat deja si in functie de popularitatea lor, pentru ca acestea sunt cele mai relevante.

1 – Star-Light ACM-12BIN ( 12000 BTU) – Cu un punctaj de aproximativ 4,5 stele si un total de 216 review-uri in acest moment, este de la distanta cel mai popular si cel mai bine cotat. Este posibil ca acest lucru sa se datoreze si pretului convenabil cu care acesta este pus in vanzare in acest moment (1.249 RON, dupa aplicarea unei reduceri de 35%).

2 – Samsung AR12KSWSBWKNZE (12000 BTU) – Punctajul acestui model este de 4,54, fiind putin mai mare decat al primului model prezentat, insa diferenta este facuta de faptul ca aici au votat doar 65 de clienti. Totusi, este un numar destul de mare, iar daca citesti parerile acestora o sa vezi faptul ca in mare parte au fost multumiti. Foarte putini spun lucruri negative despre acest model, principala problema fiind reprezentata de fragilitatea lamelor care au mai fost indoite in unele cazuri in timpul transportului.

3 – Star-Light ACM-12WIFI (12000 BTU) – Punctajul este de 4,38, fiind cel mai mic dintre cele 3 modele. Are 53 de voturi de la clientii care deja l-au folosit si pare ca principala problema a acestuia este compatibilitatea cu diferite telefoane pe modul Wi-Fi si faptul ca acesta se deconecteaza frecventa de la dispozitivele deja conectate in modul Wi-Fi.

Care sunt cele mai ieftine aparate de aer conditionat pentru 2018?

1 – Star-Light ACMP-12A (12000 BTU) – Este un aparat mobil, aceasta varianta fiind cea mai ieftina din acest moment. Modelul are aceeasi capacitate ca si cele prezentate anterior si dat fiind faptul ca este mobil, poseda cateva avantaje ce ar fi chiar decisive in alegerea unui aer conditionat. Pretul din acest moment este de aproximativ 1.050 RON, fiind redus cu 30% fata de pretul obisnuit.

2 – Alizee AW09IG1 (9000 BTU) – Este cel mai ieftin aparat de aer conditionat din acest moment pe Emag.ro, dar punctajul nu il recomanda, fiind de doar 2 stelute. Totusi, cu un singur review nu te poti baza prea mult pe acel punctaj. Este posibil ca o singura persoana nemultumita sa fi intrat si sa fi lasat o parere negativa, iar cei multumiti sa nu se fi ostenit sa voteze. Pretul sau este redus cu 350 RON in acest moment, asa ca cine isi doreste, trebuie sa profite acum, pana cand nu va creste pretul din nou.

3 – Heinner HAC-9INVB Inverter (9000 BTU) – Considerat o alegere mai buna decat modelul aflat pe locul 2 de catre cei care au votat pe site-ul Emag.ro, acest model este foarte putin mai scump (cu doar 100 RON). Daca aceasta diferenta de pret nu te impiedica sa il achizitionezi, cred ca este alegerea cea mai buna din topul celor mai ieftine 3 aparate de aer conditionat pentru anul 2018.

Acum, la sfarsit de articol, pun o intrebare destul de comuna in sezonul de vara.

Ce aer conditionat preferi? Mobil (portabil) sau fix?

Reclama

Comentarii

BLOG: 2
  • comment-avatar
    Gabriela 2 luni

    Ce ne-am face vara fara aer conditionat 🙂

  • comment-avatar

    Eu as adauga ca merita studiata varianta si pentru caldura, ca o alternativa a incalzirii pe combustibil fosil. Se numeste pompa de caldura, si are diferite nume pentru diverse aplicatii. Este pe curent dar e mult mai eficienta si practica avand 2 in 1 caldura si aer conditionat. 🙂

  • DISQUS: 0