Top 3 cele mai bune si ieftine televizoare 4k Ultra HD

Top 3 cele mai bune si ieftine televizoare 4k Ultra HD

Acum ceva timp am scris un articol cu top 5 cele mai bune Smart TV , insa de data aceasta am decis sa restrang cumva termenul si sa ma refer strict la televizoarele cu tehnologie 4K.

In ultima perioada trendul a fost ascendent pentru acestea, fiind de inteles, dat fiind faptul ca daca tot iti cumperi un televizor, iti doresti sa obtii cea mai buna imagine si cel mai bun produs pentru banii investiti.

Dupa ce am cautat produsele pe care sa le includ in acest top si dupa ce am decis care ar fi cele mai bune din punctul meu de vedere, am observat ca acestea au diagonale si productori diferiti, asa ca va fi destul de interesant.

Toate trei sunt la reducere in acest moment, asa ca daca iti face vreunul cu ochiul, nu ezita sa il cumperi. Mai rar poti prinde o oferta buna la un televizor 4K Ultra HD.

Cele 3 televizoare care isi merita locul in top 3 al anului sunt urmatoarele:

  1. Televizor LED Curbat Smart Samsung 4K Ultra HD, 138 cm – Se afla pe primul loc datorita imaginii impresionante pe care o reda pe ecranul curbat, gama de culori si claritate imaginii fiind la un nivel impresionant. Nu este unul dintre cele mai ieftine telefizoare 4K Ultra HD, insa este unul dintre acele produse care chiar isi merita banii. Tehnologia Active Crystal Color si Ultra Clean View face ca atuurile lui sa fie in continuare imaginea de o calitate impresionanta si senzatia pe care ti-o ofera atunci cand privesti filme 4K. Rezolutia ecranului este de 3840×2160 cu un aspect 16:9 al imaginii. Diagonala ecranului este de 138 cm, fiind mai mult decat suficient pentru un living mediu/mare. Este dotat cu doua difuzoare de cate 10W, oferind o calitate superioara a sunetului.
  2. Televizor LED Smart Philips 4K Ultra HD, 139 cm – Este la aproape jumatatea pretului ocupantului primului loc, insa diferenta intre cele doua nu este chiar asa de mare. Nu are ecranul curbat, insa calitatea imaginii si culorile sunt similare. Tehnologia Pixel Plus Ultra HD este punctul forte al acestui televizor. Specificatiile tehnice importante sunt urmatoarele: diagonala de 139 cm, rezolutie 3840×2160, difuzor de 16W. 
  3. Televizor LED Smart LG 4K Ultra HD, 108 cm – Este cel mai ieftin model din acest top, pretul fiind de aproximativ 1900 RON (in acest moment). Nici acest model nu este unul cu ecran curbat, insa cu o diagonala de 108 cm si o rezolutie de 3840×2160, poate oferi o experienta mai mult decat buna atunci cand este instalat intr-un living unde ti-ai petrece serile cu familia. Parerile celor care l-au achizitionat pana in acest momentu sunt relevante, nota medie a acestuia fiind de 4,33 din 62 de reviewuri. 

Daca ai alta propunere, te rog sa lasi un comentariul cu modelul respectiv si dezbatem pana gasim cel mai bun top.

Poti da si un share daca ti-a fost de ajutor.

 

5.0
SCOR TOTAL
Informatii
Fii primul care voteaza

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0