In ce zile are loc Black Friday 2017 in Romania?

In ce zile are loc Black Friday 2017 in Romania?

Au inceput pregatirile pentru Black Friday 2017 si se stiu deja o multime de detalii privind magazinele participante si data exacta in care acesta va fi organizat.

Acest an, data de 17 noiembrie este cea cu reduceri cam in toate magazinele din mediul online. Voi pregati si o lista cu magazinele participante la acest eveniment.

Totusi, reduceri vor fi probabil si in zilele de dupa aceasta data. Probabil cor continua pana in data de 19 noiembrie la unele magazine si altele vor organiza ca de obicei un al doilea Black Friday.

In cea de-a doua parte a lunii noiembrie se pare ca va fi plin de reduceri, asa ca daca doresti sa achizitionezi ceva, cu siguranta o sa gasesti ceea ce iti doresti la un pret mai mic decat de obicei.

Mi-ar placea sa cred ca a crescut competitia si ca magazinele vor pune ceva mai multe reduceri reale decat in trecut, dar ramane de vazut daca va fi asa.

Lista de anul trecut a magazinelor participante la Black Friday in Romania poate fi gasita inca pe acest blog. Anul acesta voi crea o alta lista pentru a le oferi doritorilor de „shopping” o baza de date de unde sa isi inceapa cautarile.

Vor mai fi cateva articole in care voi povesti ce se intampla in acea zi si cum sa te protejezi de ceea ce se poate intampla mai rau, insa pana atunci poti citi si urmatoarele articole ale mele:

  1. Cum te pregatesti de Black Friday in Romania
  2. 10 lucruri care te pregatesc de Black Friday 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0