Top 5 cele mai bune filme de dragoste

Top 5 cele mai bune filme de dragoste

Chiar daca nu esti adeptul filmelor de dragoste ,aceste 5 filme cu siguranta iti vor placea.

1. A tres metros sobre el cielo(2010)

O poveste de dragoste dintre o fata cuminte si un baiat rebel , care e in stare sa depaseasca orice limita, desi cand o cunoaste isi doreste sa devina mai bun pentru ea. Filmul este inspirat dintr-un roman Italian. Este o drama romantica la care cu siguranta vei plange , dar are si momente amuzante.Filmul este in limba spaniola,dar se poate gasi subtitrat in romana.

2. Dear John (2010)

Filmul este despre sergentul John care vine acasa printr-o permisie de 2 saptamani.In aceste 2 saptamani el se intalneste cu Savannah careia ii salveaza poseta cazuta de pe un dig in apa .John se indragosteste nebuneste de ea si petrec impreuna cateva saptamani minunate.Relatia le este pusa la incerca cand John se intoarce in armata.

3. The vow (2012)

Filmul ‘The vow’ tradus in romana ca ‘Juramantul’ ,este o drama romantica in care personajele principale, Leo si Paige, aflate intr-un cuplu au parte de un accident din care el scapa nevatamat , insa ea isi pierde memoria.

4. The notebook (2004)

Filmul este o poveste de dragoste in care actorii pricipali trec printr-o lupta continua pentru a fi impreuna, mai ales ca sunt separati pentru 7 ani in cel de-al doilea razboi mondial.

5. P.S. I love you (2007)

Este un film de dragoste destul de vechi in care o femeie vaduva , descopera ca sotul sau mort i-a lasat o serie de scrisori cu mesaje si lucruri pe care trebuie sa le faca lunar.Aceasta primeste in ziua in care implinea 30 de ani un tort si o caseta de la sotul sau decedat, aceste lucruri fiind puse la punct dinainte de decesul sotului sau chiar de catre el.

Toate aceste filme de dragoste pot fi urmarite online.

 

4.3
SCOR TOTAL
Informatii
2 user votes x 4.0

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0