Cum sa descarci, instalezi si folosesti Snapchat

Cum sa descarci, instalezi si folosesti Snapchat

Snapchat-ul este una dintre cele mai folosite aplicatii de adolescentii din zilele noastre. Snapchat  este o aplicatie ce permite schimbul de fotografii si fisiere video intre utilizatori ,fiind o aplicatie foarte usor de folosit.

Aceasta aplicatie este disponibila atat pe Android , cat si pe Iphone.Snapchat se poate descarca si folosi gratuit. Pe Android ,aplicatia se poate decscarca gratuit de pe Magazin Play,iar pe Iphone de pe AppStore.

Dupa ce ti-ai descarcat aplicatia si ai creat un cont cu ajutorul numarului de telefon , email-ul  si alte date poti incepe sa comunici cu prietenii tai . La deschiderea aplicatiei va aparea camera foto pornita cu un buton in partea de jos pe care poti apasa pentru poza sau video. Apoi pe schimba pe camera din fata unde daca apesi pe fata ta vor aparea difertite filtre cu care poti face poze pe care le poti trimite prietenilor tai.Aplicatia Snapchat schimba zilnic filtrele .

Pentru a adauga prieteni dai scroll in jos pe camera , apoi la ‘’Adauga prieteni ‘’ unde urmeaza sa adaugi numele de utilizator al prietenilor tai cu care vrei sa comunici si care doresti sa iti vada povestile.

Daca dai scroll spre dreapta va aparea lista persoanelor cu care ai comunicat, daca dai scroll spre stanga va aparea povestea ta impreuna cu povestile prietenilor tai din ultimele 24 ore, iar daca dai scroll in sus vor aparea pozele si fisierele video salvate de pe aplicatie.

Pentru a se salva un fisier video sau o poza de pe snapchat in galerie, se apasa pe butonul din stanga de jos care apare dupa crearea acestuia.Inainte de expediere sau salvare poti apasa pe poza si va aparea o bara si tastatura cu ajutorul carora poti scrie ceva despre poza.Dupa ce termini de editat poza si e gata de a fi trimisa apesi pe cercul albastru cu o sageata alba in interior si salvezi persoanele carora vrei sa le trimiti fisierul video sau poza ta.

Snapchat este o aplicatie unde povestile se sterg In 24 de ore,iar mesajele se sterg instant dupa ce destinatarul  le citeste.

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0