Cand apar episoadele din Prison Break 2017 subtitrate?

Cand apar episoadele din Prison Break 2017 subtitrate?

Se pare serialul Prison Break este din nou unul dintre cele mai urmarite din lume, lucru care face sa apara o multime de intrebari printre cei care isi doresc sa urmareasca serialul online cu subtitrari in limba romana.

Am vazut aceasta intrebare in multe comentarii pe siteurile de filme subtitrare si chiar daca acest upload al serialelor pe diferite siteuri pentru a fi vizionate de catre toata lumea nu este tocmai legal din punct de vedere al drepturilor de autor, este nevoie sa se raspunda clar la intrebarile puse de oameni in comentarii.

Sa fie clar de la inceput, eu nu public serialul aici pe blog, pentru ca acesta nu este un site de filme sau seriale subtitrate. Am decis sa public si stiri despre filme pentru ca am vazut ca exista un interes crescut pe aceasta tema si considera ca nu este o nisa mult prea diferita cea a blogului.

Deci, cand apar episoade noi din Prison Break online si subtitrate? 

In America, acesta este difuzat de catre canalul Fox in fiecare zi de joi, iar acest lucru face ca online sa apara in maxim 24 de ore de la difuzare. Uneori apare inca de a doua zi chiar si cu subtitrare, asa ca nu trebuie sa astepti prea mult.

Pentru cei care nu stiu inca nimic despre acest serial (cred ca sunt foarte putini), las mai jos trailerul oficial:

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0