Bucharest Technology Week 2017 – Cand si unde?

Bucharest Technology Week 2017 – Cand si unde?

In perioada 26-28 mai 2017 va avea loc Bucharest Technology Week. Este un eveniment care in fiecare an aduna intr-un singur loc entuziasti, companii, antreprenori si specialisti din diferite domenii .

Pasionatii de tech vor putea participa la zeci de conferinte tinute de specialisti romani si din strainatate, dar si la expozitia cu cele mai noi produse si servicii IT.

Inregistrarea pentru expozitie este gratuita si poate fi facuta AICI.

Biletele pentru acces la conferinte costa 288$ si le puteti achizitiona de AICI.

Evenimentul se va desfasura la Hotel Athenee Palace Hilton.

Nu mi se par foarte scumpe, tinand cont de faptul ca vor fi prezenti urmatorii speaker:

  • Cris Beswik – Cel care a scris „Building a culture of innovation” si „The road to innovation”, doua bestseller-uri din domeniul IT&C. Acesta va vorbi despre cum poti crea o cultura a inovatiei si despre necesitatile acesteia, lucru care cred ca este benefic pentru toti antreprenorii care isi doresc sa aiba succes in domeniu.
  • Perry Timms – Speaker TED si expert HR . Cred ca acest om este cel mai important speaker de anul acesta, din punctul meu de vedere. Cu o experienta de peste 20 de ani in dezvoltarea solutiilor tech pentru mediul de afaceri, poate sa spuna cel mai sigur care sunt tendintele si catre ce se indreapta piata. Bonus: O spune si frumos, pentru ca este speaker TED.
  • Rasmums Lerdorf – Creatorul PHP. Acesta este omul care a creat faimosul limbaj de programare PHP. Prezentarea lui se va axa in principal pe beneficiile aduse de limbajul PHP 7.

 

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0