Filmul Ghost in the Shell 2017 – Bun sau nu?

Filmul Ghost in the Shell 2017 – Bun sau nu?

Am decis sa variez cat mai mult domeniile despre care vorbesc pe blog, motiv pentru care voi posta articole despre mai multe lucruri care ma pasioneaza.

Daca pana acum am scris doar despre tehnologie, de astazi voi incepe sa public si pareri despre filmele pe care le-am vazut.

Primul despre care va vorbesc este Ghost in the Shell (2017), un film pe care l-am vazut aseara la cinema si de care pot spune ca nu m-a impresionat asa de mult pe cum ma asteptam. Poate nu am fost impresionat pentru ca am avut asteptari prea ridicate, insa vreau sa fiu cat mai sincer in articolele despre filme.

Nu fac spoilere! Povestesc experienta filmului la modul general.

Inainte de toate, cel mai bine ar fi sa pun trailerul, pentru cei care nu l-au vazut pana acum:

Cel mai mult m-a entuziasmat faptul ca Scarlet Johansson este actrita care a jucat si in Avengers, Lucy sau The Prestige, lucru care m-a facut sa cred ca TREBUIE sa fie un film bun daca joaca ea. Modul in care si-a jucat rolul nu a fost deloc dezamagitor, pentru ca a jucat bine si mi s-a parut ca se potriveste.

Dupa ce am vazut filmul si am verificat nota pe IMDB, mi-am dat seama ca notele de acolo nu sunt chiar relevante. Din punctul meu de vedere, nu este un film de nota 6,9. Poate ca minim 8 ar putea avea, insa 6,9 mi se pare mult prea putin .

Chiar daca nu mi-a placut ca e plin de efecte destul de exagerate si de clasicele conflicte armate unde se trag 9999 gloante si doar unul nimereste unde trebuie, restul filmului a fost destul de bun si povestea captivanta.

Din partea mea are un 8 si cred ca e un film pe care merita sa il vezi si nu o sa regreti ca ai dat banii.

Am spus la inceputul articolului ca nu m-a impresionat pentru ca ma asteptam sa fie genul de film fara tipul ala de efecte exagerate.

8.7
SCOR TOTAL
Nota film: 8.0
5 user votes x 8.8

Reclama

Comentarii

BLOG: 2
 • comment-avatar
  Equinoxe 12 luni

  Filmul ala are un mesaj… foarte clar de altfel. Respectiv ca, in curand pericolul care ne paste nu e dat de teroristi, orice fel at fi astia, ci de ascensiunea andoizilor, respectiv creier uman in corp bionic. Daca in anii ’90 Terminatorul era o poveste SF, astazi mi se pare o amenintare reala.

  Ca sa fie setul complet, citeste despre problemele discutate in Parlamentul European pe tema eticii in materie de inteligenta artificiala, ca sa vezi ca nimic nu mai e SF azi, iar vremurile in care traim sunt cu adevarat impresionante pentru cine are ochi sa vada.

 • comment-avatar
  Valentin 11 luni

  Un film BUNICEL vazut in cinema megamall in 4dx. De ce spun bunicel ? pentru ca mai mult efectele au fost de el decat actiunea in sine … dar merita vazut daca nu ai ce face. Ii dau o nota de 6,5/10.

 • DISQUS: 0