Top 3 cele mai bune camere video sport in 2017

Top 3 cele mai bune camere video sport in 2017

Articolul cu 5 cele mai bune camere auto de bord DVR in 2017 prezinta suficient interes pentru a-l completa cu un top al celor mai bune camere video sport.

Si de data aceasta ma voi limita la camere de buget, care sa nu depaseasca 500 lei, pentru a oferi posibilitatea oricui sa isi aleaga o camera decenta pentru un pret destul de mic.

Inainte de a incepe topul, vreau sa iti spun ca in cazul in care ai propuneri sau crezi ca una dintre camere nu merita sa fie in top, poti scrie in sectiunea de comentarii a acestui articol. Modelele precizate in comentarii vor fi incluse in articol si lista va fi completata.

Sa incepem topul si sa vedem care sunt cele mai bune camere sport ieftine in 2017:

  1. Camera video sport Genius Life Shot FHD300 – Aceasta camera este echipata cu un senzor foto-video Sony de 8 MP si cu functie Wi-Fi incorporata pentru a putea fi conectata la smartphone-ul tau extrem de usor. Pentru a o putea conecta la telefon este nevoie sa descarci aplicatia Genius Life-Shot. Dispune de un microfon incorporat si vine la pachet cu carcasa etansa pe care o poti folosi atunci cand mergi prin ploaie sau cand inoti. Pretul in acest moment este de 461 lei la Emag, fiind redusa de la 599 lei.
  2. Camera Video Sport Midland XTC-260 – Aceasta camera nu filmeaza in filmat Full HD, asa cum fac celelalte doua camere din acest top, insa filmarea HD ( 1280 x 720 ) este destul de buna pentru a nu reprezenta un minus foarte mare daca nu iti doresti sa realizezi clipuri pentru Youtube. Unghiul de filmare este de 140 grade, mai mic comparativ cu celelalte doua camere care dispun de un unghi de filmare de 170 grade. Cel mai mare plus al acestei camere este faptul ca bateria rezista pana la 3 ore, celelalte rezistand aproximativ o ora si jumatate. Pretul in acest moment este de 475 lei la Emag. 
  3. Camera video sport iSmart 4K –  Tocmai mi-am cumparat aceasta camera si sunt extrem de multumit de ea, motiv pentru care in curand ii voi dedica un intreg review pe blog in cel mai scurt timp. Pana atunci pot spune din propria experienta ca filmarea Full HD la 60 fps este destul de buna pe timp de zi, iar bateria tine aproximativ o ora si jumatate. Suporta un card microSD de maxim 32 GB, ceea ce inseamna cam 3 ore de filmare in format Full HD. Pretul in acest moment pe Emag este de 249 lei, redus de la 356 lei

 

BONUS

 

Daca esti in cautarea celei mai bune camere sport a anunul 2017, probabil iti doresti o camera video DJI Osmo cu microfon flexi si stabilizator pe 3 axe.  Costa aproximativ 3.000 lei in acest moment, insa isi merita fiecare banut daca vrei sa realizezi clipuri de calitate pentru Youtube.

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0