Top 5 interfete pentru diagnoza auto ieftine si bune

Top 5 interfete pentru diagnoza auto ieftine si bune

Atunci cand ai nevoie sa stergi o eroare din bord, esti nevoit sa apelezi la un service auto care ti-ar cere cel putin 50 de lei pentru un astfel de procedeu.

Tehnologia a avansat si acum poti sa faci si singur asta, folosind o aplicatie instalata pe smartphone sau pe laptop. Sunt niste interfete foarte mici, pe care le poti pastra in bord si le poti conecta de cate ori ai nevoie.

Astazi fac o lista cu cele mai bune si ieftine testere auto/interfete pentru diagnoza auto care te pot scapa de cheltuiala pe care o ai mereu atunci cand vrei sa stergi erori din bord.

Toate interfetele din acest top vin la pachet cu un CD cu programul pe care va trebui sa il instalezi pe laptop sau cu instructiuni pentru instalarea unei aplicatii pe smartphone. Nu o sa ai nevoie de cabluri sau alte lucruri suplimentare, pentru ca toate se conecteaza prin Bluetooth sau WiFi la laptop sau la smartphone.

Cele mai bune si mai ieftine testere auto sunt urmatoarele:

  1. Icar2 VGATE OBD2 Bluetooth (diagnoza multimarca) – Acest tester este compatibil cu autoturisme fabricate in Europa si Asia dupa anul 2000 (benzina) si dupa anul 2004 (diesel). In cazul in care detii o masina fabricata in SUA, aceasta trebuie sa fie produsa dupa anul 1996. Ca si functii, permite citirea, interpretarea si stergerea erorilor de la motor.  Senzorii cititi in timp real sunt urmatorii: turatia motorului, temperatura antigelului, presiunea din galeria de admisie, debitmetru, sonde lambda, pozitia clapetei de acceleratie, senzor de turatie, etc. Ca si compatibilitate, este compatibil cu orice device ce are ca si sistem de operare Android.Pretul pentru aceasta interfata de diagnoza este de 99 lei.
  2. Interfata diagnoza TECHSTAR MINI OBD2 Bluetooth cu functie ON/OFF Torque – Aceasta interfata este compatibila cu majoritatea autoturismelor pe benzina produse dupa anul 2000 si cu cele diesel produse dupa anul 2004. La achizitionarea acestuia primesti si CD cu software-ul pentru laptop sau te poti folosi de smartphone pentru a te conecta prin Bluetooth la ea pentru a citi si pentru a sterge din erorile aparute la computerul de bord. Citeste aproape toti senzorii masinii in timp real, lista fiind similara cu cea a testerului auto plasat pe prima pozitie. Lista completa cu marcile de masini compatibile cu aceasta interfata o poti vedea AICI.Pretul pentru aceasta interfata este de 59,99 lei.
  3. Intefata diagnoza Mini ELM327 Bluetooth Torque – Aceasta interfata de testare auto este identica la nivel de functii cu cea aflata pe locul 2. Citeste si afiseaza semnificatia codurilor de eroare specifice fiecarui producator, citeste coruile de eroare MIL (Check engine) si afiseaza date de la majoritatea senzorilor existenti pe masina ta. Important este ca masina ta sa fie produsa dupa anul 2000 in cazul in care este pe benzina sau dupa anul 2004 daca este diesele, pentru a dispune de interfata OBD2.  Lista cu marcile auto compatibile cu aceasta interfata poate fi gasita AICI.Pretul pentru acest tester auto este de 59,99 lei.
  4. Interfata diagnoza Super MINI ELM 327 V1.5 OBD2 Torque– Functioneaza la toate automobilele ce au mufa OBD2, anii de productie ai automobilelor fiind identici cu cei specificati la pozitiile anterioare (dupa 2000 pentru cele pe benzina si dupa 2004 pentru cele diesel). Citeste si interpreteaza peste 3000 de coduri generice, sterge erori ale motorului (Check engine) si afiseaza date in timp real de la senzorii masinii tale. Vine la pachet cu un CD ce contine 5 software-uri pentru Windows. Lista cu autoturisme compatibile o poti vedea AICI.Pretul pentru aceasta interfata de diagnoza este de 59,99 lei.
  5. Interfata diagnoza TECHSTAR OBD2 Bluetooth cu cip ELM V2.1 Torque – Aceasta interfata afiseaza semnificatia a peste 3000 de coduri de eroare si iti ofera posibilitatea de a sterge erorile din bord, citeste si opreste codurile de eroare MIL (Check engine) si arata date in timp real de la peste 50 de senzori ai masinii. Lista completa cu marci auto compatibile si cu lista de senzori cititi in timp real o poti gasi AICI.Pretul pentru acest tester auto este de 49,99 lei.

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0