Program care instaleaza drivere automat fara acces la internet

Program care instaleaza drivere automat fara acces la internet

Acum ceva timp am scris un ghid complet de instalare pentru Windows 10, dar si un tutorial despre cum sa faci un stick bootabil pentru instalarea Windows 10.

Nu m-am concentrat foarte mult pe problema driverelor, pentru ca am presupus gresit ca toata lumea ar avea CD-ul cu drivere de la laptop sau calculator.

Acum cateva zile, dupa ce am instalat un Windows, am fost nevoit sa gasesc o solutie pentru instalarea driverelor fara utilizarea internetului.

Mi se parea enervant sa stau sa caut fiecare driver si apoi sa il pun pe un stick, asa ca am cautat daca cumva exista un program care instaleaza driverele pe un calculator fara conexiune la internet.

Cum am instalat driverele fara conexiune la internet?

Solutia a fost programul „3DP Net”. Este complet gratuit si are aproximativ 100 MB, descarcandu-se in maxim 2 minute daca ai o conexiune decenta la internet pe alt laptop.

Il poti descarca chiar si inainte de a incepe instalarea Windowsului, pentru a te asigura ca nu o sa cauti solutii de nebun atunci cand nu ai unde sa-l descarci pentru ca nu ai driver de retea pe calculator.

Programul poate fi descarcat de>> AICI <<.

Pasii de instalare a driverelor sunt relativ simplii, asa ca nu este nevoie de un tutorial.

Singurul pas unde trebuie sa alegi atent, este cel in care selectezi ce drivere vrei sa instalezi.

Cele mai importante sunt : driverul pentru placa video, driverul pentru placa de retea, driverul pentru placa audio si driverul pentru baterie la laptopuri.

 

4.0
SCOR TOTAL
Informatii
2 user votes x 3.5

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0