Lansare Allview X4 Soul – Smartphone cu dual camera

Lansare Allview X4 Soul – Smartphone cu dual camera

Astazi a fost lansat primul smartphone Allview cu dual camera, X4 Soul. Au facut acest pas pentru a ramane in pas cu piata, dat fiind faptul ca majoritate telefoanelor lansate au camere foto din ce in ce mai bune, dar si tehnologii ce le ajuta sa capteze imagini cat mai frumoase.

Camerele de pe spate au o rezolutie de 13 MP, respectiv 5 MP. Rolul primei camere este de a reda imaginile cat mai in detaliu, chiar si atunci cand este lumina scazuta, iar cea de-a doua camera are rolul de a prelua informatii despre profunzimea campului vizual (blureaza fundalul).

Chiar daca nu vei obtine fotografii de calitatea celor oferite de un DSLR, ca si efect te vei apropia foarte mult de acest lucru.

Despre camera frontala mai pot fi spuse doua lucruri importante. Pe langa rezolutia de 13 MP, aceasta este prevazuta si cu Flash Selfie si are un unghi destul de larg de vizualizare, de aproximativ 80 grade.

X4 Soul este realizat in proportie de 97% din metal, acest lucru asigurand o durabilitate destul de mare la uzura si la socuri.

Noul model este echipat cu un display IPS FullHD de 5,5 inch care isi adapteaza luminozitatea in functie de mediul inconjurator, iar pentru a sustine protectia sporita oferita de caracasa metalica, acesta este dotat si cu Cornin Gorilla Glass.

Dispune de o memorie RAM de 4 GB, un procesor Octa-Core de 2.0 GHz, o capacitate de stocare de 64 GB ce poate fi extinsa cu ajutorul unui card micro SD de de pana la 128 GB, dar si de conectivitate 4G Cat 6.

Incepand de astazi este disponibil pe site-ul Allview.ro la pretul de 1.699 lei.

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0