Cum se vede vanzarea Vector Watch pe blogurile din afara

Cum se vede vanzarea Vector Watch pe blogurile din afara

Ieri, Fitbit a cumparat producatorul „european” de smartwatch-uri Vector. Am scris in ghilimele pentru ca defapt Vector este un start-up romanesc, la origini.

Este interesant de vazut cum percepe presa internationala aceasta vanzare, asa ca am cautat mai multe articole pe site-urile cunoscute de tehnologie si am gasit ceva puncte de vedere pertinente.

Ceea ce mi s-a parut interesant printre articolele citite, poti vedea mai jos (pe scurt):

  • Techradar.com considera ca Vector Watch este doar o piesa in puzzleul pe care Fitbit il formeaza pentru realizarea celui mai bun smartwatch („ultimate smartwatch”).
  • Techcrunch.com spune ca a fost achizitionat acest „start-up” pentru a-si continua cresterea rapida. Ceea ce nu cred, pentru ca Fitbit oricum a crescut destul de mult in ultima perioada si fara a cumpara alte branduri.
  • Wearable.com preia informatiile publicate de techcrunch.com, insa le modeleaza putin si reiese ca ar fi de acord cu faptul ca Fitbit urmareste sa mai cumpere si alte branduri mai mici pentru a pune monopol pe piata.
  • DigitalTrends.com vorbeste mai mult accent pe dezvoltarea smartwatchurilor „classy”. Ei sunt de parere ca aceasta miscare a fost una inteligenta, oferindu-le celor de la Fitbit posibilitatea de a se dezvolta pe un nou segment al pietei.
  • VentureBeat.com considera ca aceasta miscare reprezinta o salvare pntru Vector Watch, vanzarile acestora fiind in „cadere libera” in ultimul timp.
  • AndroidCentral.com pune accent pe faptul ca a fost mai mult o miscare strategica din partea Fitbit, urmarind sa achizitioneze competitorul principal pentru Pebble, fiind un alt brand achizitionat de catre acestia cu ceva timp in urma.
  • Engadget.com arata partea proasta a acestei afaceri, urmand ca tot know-howul celor de la Vector sa fie implementat pe toate deviceurile din aceasta gama produse de catre Fitbit de acum inainte. Asta inseamna ca este posibil sa vedem produse Pebble cu caracteristici specifice Vector Watch?

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0