CES 2017 – Dell lanseaza noi produse pe piata de gaming

CES 2017 – Dell lanseaza noi produse pe piata de gaming

La CES 2017, cei de la Dell au lansat cateva produse noi, dar pe mine m-au atras mai mult cele dedicate gamerilor.

Pentru cei care prefera laptopul, a fost lansat Dell Inspiron 15, care pe langa designul destul de bun si ceva mai „altfel”, ofera si specificatii tehnice superioare tipice laptopurilor de gaming.

Mai exact acesta dispune de:

  • Sistem avansat de racire: fante termale in partea frontala, conducte de racire si schimbatoare de caldura pentru a mentine o temperatura constanta in interiorul sistemului.
  • Procesor Intel Quad Core gen. 7
  • Placi video NVIDIA GeForce GTX 1050 si 1050i
  • Display antiglare mult mai avansat decat cel gasit in mod normal pe laptopuri
  • Difuzoare Waves MaxxStudio Pro
  • Baterie de mare capacitate ( 74 WHr )

Dupa ce am citit comunicatul de presa, am doua curiozitati pe care o sa incerc sa le rezolv cat mai curand posibil.

In primul rand vreau sa aflu cat de mult tine bateria fara a fi conectat la priza. O sa fac cateva cautari in speranta ca voi gasi un raspuns, iar in cazul in care voi afla, o sa fac un update acestui articol.

A doua curiozitate este legata de display. As vrea sa vad cat de mare este diferenta intre un display antiglare normal si cel cu care vine acest laptop echipat.

Parteneriat cu ELEAGUE

Dell a incheiat si un parteneriat in aceasta perioada cu liga profesionista de jocuri electronice (ELEAGUE) pentru a deveni partener oficial si furnizor exclusiv de solutii hardware.

Acest parteneriat a venit in momentul oportun pentru lansarea noilor solutii de gaming Alienware, care au avut loc tot la CES 2017.

Consider ca va avea un impact major in imaginea Dell pe piata de gaming aceasta asocierea cu ELEAGUE, fanii jocurilor electronice fiind destul de dedicati si atasati brandurilor care se implica in aceste evenimente.

Abia astept sa vad informatiile suplimentare ce urmeaza sa apara in legatura cu acest parteneriat si voi urmari cu atentie cum isi vor prezenta produsele in cadrul competitiilor de League Of Legends.

Joc League Of Legends ce ceva timp si urmaresc competitiile, asa ca aici imi va fi cel mai usor sa urmaresc schimbarile ce vor avea loc.

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0