Top 5 cele mai bune camere auto de bord DVR in 2017

Top 5 cele mai bune camere auto de bord DVR in 2017

Acum ceva timp am scris un articol despre cele mai bune sisteme de navigatie GPS, iar acum revin la nisa auto si am ales sa va prezint cele mai bune camere auto DVR pentru anul 2017.

In realizarea acestui clasament am tinut cont de popularitatea acestora printre cumparatori, de pretul acestora si de specificatiile tehnice pe care acestea le au.

Pentru orice sugestie sau parere in legatura cu acest top, te rog sa lasi un comentariu prin care sa spui ce camera folosesti si crezi ca ar trebui sa fie in acest top sau care crezi ca nu ar fi trebuit sa fie inclusa.

Din punctul meu de vedere, cele mai bune camere auto DVR in 2017 sunt urmatoarele:

  1. Camera auto DVR Prestigio RoadRunner 585 – Este cea mai buna si cea mai scumpa camera din acest top, insa ofera specificatii tehnice extrem de bune. Videoclipurile sunt stocate in format Super HD, este echipata cu un ecran luminos de 2 inch si are senzori pentru miscare si luminozitate scazuta. Rezolutia clipurilor este de 2304 X 1296 si este echipata cu o capacitate de stocare de 64 GB pentru a putea pastra clipuri cat mai lungi cu intamplarile din trafic. Te scapa de necesitatea unui card microSD, pentru ca o astfel de camera ofera destul spatiu de stocare pentru a inregistra o zi intreaga de trafic.
  2. Camera Auto DVR 2Drive EXECUTIVE 3.0″ Full HD – Aceasta camera are o rezolutie de 12MP si ofera videoclipuri in format Full HD. Dispune si de modul foto, care este extrem de util in cazul unui accident pentru documentarea acestuia. Bateria tine intre 3 si 5 minute pentru a o folosi in afara masinii in caz de nevoie. Dispune si de un slot pentru card microSD ce iti ofera posibilitatea de adaptarea a spatiului de stocare in functie de nevoile personale (max 32 GB).
  3. Camera Auto DVR 2Drive 3.0″ Full HD – Ofera o camera cu o rezolutie de 5MP pentru video si 12MP pentru fotografii, motiv pentru care nu am putut sa o pozitionez pe locul 2 in acest top. Cel mai bun lucru la aceasta camera este ca ofera un unghi mai larg de inregistrare decat primele doua modele, de 170 grade, cu 50 de grade mai mult decat primele doua. Videoclipurile sunt inregistrare in format Full HD si ofera modul foto pentru documentarea accidentelor, bateria sustinand activitatea pentru maxim 5 minute in exteriorul autovehiculului.
  4. Camera auto DVR Prestigio RoadRunner 320i – Aproximativ la fel ca cea situata pe pozitia a 3-a, aceasta camera ofera un display luminos de 2 inch si calitate full HD pentru clipurile inregistrate. Rezolutia camerei este de 12 MP, oferind claritate ridicata pentru filmari si fotografii si zoom de 4x. Interesant este faptul ca ofera si senzor pentru miscare, specificatie care nu prea se gaseste pe camerele ieftine ca si aceasta. In momentul de fata este pusa in vanzare cu un pret foarte mic de 149 lei. 
  5. Camera auto DVR E-Boda DVR 2001 – Ultima pozitie revine aceste camere identice ca si specificatii cu cea prezentata mai inainte. Are senzor de miscare incorporat, camera cu rezolutie de 12MP ce livreaza filmari si poze in format Full HD si un unghi de filmare de 120 grade. La achizitionarea acestei camere primesti si suport auto, astfel eliminand una dintre grijile pe care le au soferii atunci cand isi cumpara o camera de bord.
2.9
SCOR TOTAL
Informatii
7 user votes x 2.6

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 1