Top 5 cele mai bune mouse-uri de gaming in 2017

Top 5 cele mai bune mouse-uri de gaming in 2017

Dupa ce am terminat anul cu un top al celor mai bune casti wireless, acum o sa incep cu un top al celor mai bune mouse-uri pentru gaming disponibile in 2017.

O sa am rezum la un buget acceptabil, pentru a nu include in acest top doar cele mai scumpe mouse-uri. La inceputul clasamentului vor fi probabil cele mai scumpe, pentru ca spre final sa apara si mouse-uri mai ieftine care ofera specificatii tehnice bune pentru pasionatii de jocuri video.

Inainte de a incepe topul, trebuie sa stii ca aici gasesti si un top 5 cele mai bune tastaturi de gaming pentru 2017, asa ca poti arunca o privire si acolo, poate gasesti o tastatura cu care sa faci un set complet.

Deci, cele mai bune mouse-uri de gaming in 2017 sunt urmatoarele:

  1. Mouse gaming Razer Naga Hex V2 – Este un mouse extrem de ergonomic si care se potriveste pe majoritatea mainilor, lucru pe care gamerii profesionisti il considera un lucru extrem de important. Este echipat cu 14 butoane ce pot fi selectate in functie de comenzile dorite si are o rezolutie maxima de 16000 dpi. Senzorul este laser si conexiunea cu calculatorul sau laptopul este facuta printr-un cablu cu mufa USB, ceea ce face ca acest mouse sa ofere un timp extrem de scurt de raspuns.
  2. Mouse gaming Redragon Legend – Cei de la Redragon au o multime de mouse-uri bune pentru gaming, insa acest model mi-a atras atentia datorita designului extrem de frumos. Pe langa un design bun, acest mouse vine echipat cu 5 moduri de iluminare, conector USB placat cu aur, software pentru configurare, 8 greutati pentru ajustarea greutatii in functie de preferinte si o rezolutie de 16400 dpi.
  3. Mouse gaming Redragon Hydra + mousepad gaming Archelon M -Deja de la acesta pozitie a clasamentului intram in zona mouse-urilor ieftine. Acest pachet contine mouse si mousepad, amandou puse in vanzare la pretul de 118 lei in acest moment. Mouse-ul are o rezolutie maxima de 14400 dpi si vine echipat cu 10 butoane programabile, 5 moduri de iluminare, program de configurare a setarilor si un cablu de 1.8m cu conector USB placat cu aur.
  4. Mouse gaming A+ G9- Kago – Este primul mouse care coboara la un pret de sub 100 lei, insa mi-a atras atentia designul si functiile multiple oferite la un pret asa de mic. Diferenta rezolutiei maxime este simtitor mai mica in comparatie cu primele 3 modele, fiind de doar 3500 dpi, insa vine echipat si cu 8 butoane programabile, senzor optic, indicator pentru DPI si rezistenta garantata pana la 5 milioane de click-uri.
  5. Mouse Laser Redragon LavaWolf – Acesta este cel mai simplu mouse din acest top, insa este acel gen de lucru care „isi face treaba”. Ofera o rezolutie maxima identica cu cel de pe pozitia 4, anume 3500 dpi, 7 butoane programabile, senzor optic si cablu cu conector USB. Rezolutia este ajustabila, oferind astfel posibilitatea utilizatorului sa selecteze gradul de sensibilitate la care se poate adapta cel mai usor.
5.0
SCOR TOTAL
Informatii
1 user vote x 5.0

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0