Top 5 cele mai bune si ieftine casti wireless in 2017

Top 5 cele mai bune si ieftine casti wireless in 2017

Continui seria topurilor cu un top al celor mai bune casti wireless pentru laptop si PC, dupa ce acum cateva zile am facut topul celor mai bune tastaturi de gaming.

Folosesc de ceva timp o pereche de casti wireless si pentru gaming, dar si pentru muzica, iar tot ce pot spune este ca de multe ori sunt mult mai bune decat o pereche de casti cu fir. Iti ofera comoditate si libertate de miscare, iar la calitate nu este vreo diferenta, in cazul in care alegi corect modelul pe care sa-l cumperi.

Fara mai multe comentarii, vreau sa iti arat care sunt cele mai bune si ieftine casti wireless in 2017.

  1. Casti Logitech H800 – Cei de la Logitech sunt lideri in gama castilor wireless ieftine, ocupand primele doua pozitii din acest top. Castile H800 se afla pe prima pozitie pentru ca ofera calitate si sunt construite cu o atentie incredibila pentru detalii. Au egalizator incorporat, pentru a putea ajusta calitatea in functie de activitate (muzica sau conversatie) si au functia de anulare a zgomotului de fundal pentru a te face cat mai inteles atunci cand porti o conversatie. Daca ramai fara baterie, poti foarte usor sa le conectezi la un port USB pentru a se reincarca in timp ce inca le folosesti, iar cand nu le mai folosesti le poti lasa la reincarcat.
  2. Casti Logitech H600 – Acest model este ceva mai slab in comparatie cu H800, insa ofera o calitate buna a sunetului. Pe langa acest lucru, ofera si un design destul de bun si ergonomic. Comenzile castilor sunt usor de folosit in timp ce asculti muzica sau porti o conversatie, iar in cazul in care bateria este descarcata, poti proceda la fel ca in cazul modelului prezentat pe primul loc. Conectezi castile prin USB si le poti folosi in continuare in timp ce se incarca.
  3. Casti Microlab T1 Dual Input – Din punctul meu de vedere, aceste casti au cel mai bun design din acest top si impreuna cu calitatea sunetului ar fi putut ajunge pana pe prima pozitie, insa ceea ce m-a determinat sa le pun pe pozitia a treia a fost lipsa unor optiuni pe care castile de la Logitech le aveau. Vorbim de lucruri minore, insa conteaza si am vrut sa fac acest top cat mai obiectiv. Un lucru care imi place foarte mult la aceste casti este ca ofera bass foarte puternic si faptul ca au microfonul incorporat, facandu-le astfel ceva mai compacte.
  4. Casti cu Microfon Media-Tech Sirius cu Radio FM – Aceste casti au radio FM incorporat, asta insemnand ca poti asculta muzica si radio in orice colt al casei. Mi s-a parut o functie interesanta, chiar daca prea putini mai asculta acasa radio. Calitatea sunetului este mai slaba decat la modele anterioare, insa pentru pretul de aproximativ 100 lei cu care le vei gasi puse in vanzare, ofera cam tot ceea ce ai putea cere de la o pereche modesta de casti wireless.
  5. Casti Bluetooth Gembird Berlin BHP-BER-BK – Sunt casti din aceeasi gama de pret ca si cele aflate pe locul 4, insa calitatea sunetului este ceva mai slaba. Plusul acestui model este reprezentat de designul destul de bun si de dimensiunile ceva mai mici. Diferenta intre castile aflate pe locul 4 si 5 este facuta de prezenta functiei de radio FM, pe care acest model nu o are. Nu cred ca este o mare problema pentru cei care nu sunt fani ai radioului si mai ales nu asculta radio acasa.
5.0
SCOR TOTAL
Informatii
1 user vote x 5.0

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0