Top 5 cele mai bune tastaturi de gaming 2017

Top 5 cele mai bune tastaturi de gaming 2017

Acum cateva zile am scris un top cu cele mai bune laptopuri de gaming, insa mi-am dat seama ca trebuie sa scriu si ceva si pentru cei care prefera calculatoarele de gaming.

Cum deja am scris despre cum sa faci un calculator de gaming din piese, trebuia sa gasesc altceva care ar fi interesant de vazut, asa ca am decis sa fac un top 5 cele mai bune tastaturi de gaming pentru 2017.

Accesoriile de gaming au fost mereu importante pentru impatimitii jocurilor video si cred ca acestea sunt chiar si cadouri potrivite pentru ei, fiind un risc mult prea mic sa alegi ceva ce nu le-ar placea.

Daca esti in cautarea unui cadou pentru un gamer, trebuie sa stii ca tot ce este in acest top (mai ales primele 3 pozitii) reprezinta o alegere corecta si care il va incanta cu siguranta.

Am incercat sa ma limitez la un buget de 500 lei si sa variez modelele din top pentru a-l face potrivit pentru oricine indiferent de buget.

Din punctul meu de vedere, cele mai bune tastaturi de gaming in 2017 sunt urmatoarele:

  1. Tastatura gaming mecanica Logitech G810 Orion Spectrum RGB – Tastaturile mecanice sunt cele mai bune atunci cand vine vorba de gaming, motiv pentru care primele doua pozitii sunt ocupate de aceste tastaturi. Pe prima pozitie este si cea mai scumpa tastatura, fiind una care ofera un raspuns extrem de rapid la comenzi, astfel fiind potrivita si pentru cei care au nevoie de o tastatura foarte buna pentru scris, nu doar pentru gaming. Configuratia butoanelor este una obisnuita, iar acest lucru inseamna ca nu o sa ai nevoie de mult timp pentru a te obisnui cu noua tastatura.
  2. Tastatura gaming mecanica Redragon Kala – Este o tastatura ceva mai ieftina si mai robusta, insa ca si functionalitate este la fel de buna ca si prima. Carcasa metalica face ca acest model sa fie potrivit pentru cei care vor sa cumpere ceva durabil, iar iluminarea tastaturii o face potrivita pentru cei care prefera sa piarda noptile pe jocuri video. Este un model rezistent la apa si vine echipata cu 12 taste multimedia pentru a-ti usura pe cat de mult posibil interactiunea cu calculatoru.
  3. Tastatura Redragon Yaksa – Acest model nu este unul mecanic, insa ofera un grad ridicat de confort pentru utilizarea prelungita a acesteia. Este echipata cu 12 butoane multimedia, iluminare LED a tastelor cu 7 culori diferite si 5 taste programabile (hotkeys).
  4. Kit tastatura si mouse Marvo ADVANCED GAMING KIT – Cred ca acest KIT reprezinta alegerea cea mai buna atunci cand incerci sa alegi un cadou pentru un gamer, dat fiind faptul ca acest pachet include tastatura, mouse, casti si mouse pad. Este un set complet pentru impatimitii jocurilor video, care pe langa faptul ca sunt ceva mai ieftine, ofera si calitatea de care ai nevoie pentru o experienta destul de buna. In acest moment, pretul pentru intregul pachet este de 140 lei. 
  5. Tastatura gaming Genius Scorpion K20 – Este la fel de buna ca si tastatura aflata pe pozitia 3, insa ceva mai ieftina. Este echipata cu 10 taste multimedia, iluminare cu reglarea intensitatii, 26 taste anti-ghosting si un design ergonomic al tastelor pentru a asigura confortul pentru sesiunile prelungite de gaming. Aceasta cred ca este cea mai buna alegere dintre tastaturile de gaming ieftine. 

 

5.0
SCOR TOTAL
Informatii

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0