Top 5 cele mai bune si ieftine routere wireless

Top 5 cele mai bune si ieftine routere wireless

Daca atunci cand alegi un router wireless nu faci alegerea corecta, atunci vei ajunge sa te enervezi zilnic si sa pierzi timpul asteptand mult sa se incarce paginile pe internet sau sa descarci ceea ce iti doresti.

Cea mai grava situatie este atunci cand iti doresti sa iei un router pentru birou si acesta merge prost, pentru ca implicit productivitatea va scadea si nervi vor creste.

La fel de frunstrant este si atunci cand alegi gresit un router wireless pentru apartament sau pentru o casa, asa ca sa nu crezi ca poti lua unul de 50 de lei doar pentru ca ai „nevoie de el acasa” si nu iti trebuie viteza mare.

Pentru a te ajuta sa faci alegerea corecta, am decis ca astazi sa iti prezint un top 5 al celor mai bune si ieftine routere wireless. Acestea sunt urmatoarele:

  1. Asus RT-N18U 2.4GHz 600Mbps High Power Router – Cei de la ASUS prezinta acest router ca fiind dedicat utilizarii acasa, nu la birou, insa este destul de puternic pentru a sustine activitate dintr-un birou mic (aprox. 10 dispozitive) cu o viteza destul de buna de navigare. Este echipat cu 3 antene detasabile pentru o suprafata sporita de acoperire si ofera posibilitatea de stocare a fisierelor in Cloud, pentru a fi accesibile tuturor celor care se conecteaza la Wireless prin intermediul sau.
  2. Router wireless TP-LINK TL-WR1043ND-RO N Gigabit – Acest router este la fel de puternic ca si primul, insa ii lipsesc unele functii multimedia pe care routerul aflat pe pozitia 1 le are. La nivel de functionalitate, ofera aceeasi viteza maxima de transfer a datelor si aceeasi suprafata de acoperire cu semnal, datorita celor 3 antene detasabile cu care vine echipat. Este mai ieftin cu aproximativ 100 lei fata de routerul prezentat anterior, fiind pus in vanzare cu un pret de 169 lei in acest moment. Pentru cei care vor internet de mare viteza prin Wireless la un pret cat de mic posibil, acest model este alegerea cea mai buna.
  3. Router Wireless TP-LINK Archer C2 – Specificatiile tehnice ale acestui model sunt similare cu cele ale routerului prezentat pe pozitia 2, insa diferenta la clasare a fost facuta de faptul ca acest model este echipat cu doar 2 antene, oferind astfel o suprafata ceva mai mica de acoperire si un semnal putin mai slaba la o departare mai mare el. Ofera posibilitatea de conexiuni simultane cu viteze de pana la 733 MB/s prin cablu si 433 MB/s prin Wireless.
  4. Router wireless N 450Mpbs TP-LINK TL-WR940N – Acest router este unul dintre acele modele ieftine care ar face fata cu succes unui apartament cu mai multi locatari sau unui birou mic. Pentru cei care considera ca nu trebuie sa investeasca mult in achizitionarea unui router, din punctul de vedere al raportului calitate-pret, acesta este cea mai buna alegere. Este pus in vanzare in acest moment la un pret de doar 89 lei si ofera viteza de transmitere a datelor de pana la 450 MB/s, este usor de setat si atunci cand sunt conectate mai multe deviceuri va imparti banda de internet egal pentru fiecare, astfel oferind cea mai buna viteza de navigare pentru fiecare utilizator.
  5. Router wireless-N 300Mbps ASUS RT-N12-D1 – Cel mai ieftin router din acest top este pozitionat pe locul 5 datorita faptului ca nu poate face fata utilizarii intr-un birou, ci este dedicat celor care vor internet prin wireless la o viteza destul de buna intr-un apartament de dimensiunii medii. Acoperirea este una destul de buna, insa la o distanta mai mare de acesta, conexiunea nu va mai fi destul de puternica pentru a oferi o viteza buna de navigare. Pretul pentru care este pus in vanzare in acest moment este de doar 69 lei.
5.0
SCOR TOTAL
Informatii
Fii primul care voteaza

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0