Cum sa gasesti si sa instalezi drivere pe Windows fara CD

Cum sa gasesti si sa instalezi drivere pe Windows fara CD

Daca tocmai ti-ai instalat un Windows nou, indiferent ca este Windows 10, 8 sau 7, vei avea nevoie de driverele speciale pentru componentele calculatorului sau laptopului tau pentru a beneficia de intreaga performanta a acestuia.

Sunt cateva programe care gasesc automat pentru tine toate driverele de care ai nevoie, le descarca si le instaleaza, fara a mai fi nevoie sa cauti pe site-uri sau sa aflii pe rand fiecare driver de care ai nevoie.

Mai jos poti vedea o lista cu 3 programe care iti afla automat toate driverele de care ai nevoie pentru Windows 7,8 si 10, mai apoi ti le descarca si apoi le poti instala, fara sa mai ai nevoie de CD-ul cu drivere.

  1. Driver Magician – Acest program iti ofera posibilitatea de a afla ce drivere ai nevoie si care dintre cele instalate au nevoie de update, mai apoi tu poti selecta ce iti doresti sa descarci, iar in cele din urma vei instala driverele. Este cel mai sigur program pe care l-am incercat si l-am clasat pe prima pozitie pentru ca sunt sigur ca iti va rezolva problema.
  2. Driver Genius Professional – Este o unealta care te ajuta sa faci back-up, sa dai revenire in timp sau pur si simplu sa cauti si sa descarci driverele de care ai nevoie. L-am incercat, insa am patit sa nu-mi gaseasca toate driverele, acesta fiind si motivul pentru care l-am clasat pe locul 2.
  3. Driver Booster – Cel mai interesant lucru la acest program este ca vine impreuna cu accesul la o larga baza de date ce contine chiar si drivere ce nu mai pot fi gasite pe site-urile producatorilor de componente. Este indicat sa il folosesti daca ai un calculator sau laptop foarte vechi si nu mai gasesti pe site-ul producatorilor toate driverele.

Sper ca ti-a fost de ajutor acest articol. Daca il consider folositor, ii poti da un SHARE pe Facebook sa vada si ceilalti cat de simplu este.

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0