Allview a lansat Allwatch S si Allfit

Allview a lansat Allwatch S si Allfit

Allview a lansat astazi doua noi smartwatch-uri dedicate in special publicului feminin si tinerilor care doresc sa isi monitorizeze activitatile sportive sau functiilor corpului.

Allwatch S este predecesorul lui Allwatch, fiind un model cu caracteristici dedicate publicului feminin, pe cand Allfit este un model dedicat tinerilor.

Momentan ambele modele sunt disponibile pentru precomanda pe site-ul Allview.ro, livrarile urmand sa inceapa pe 5 ianuarie 2017.

Pretul pentru Allwatch S este de 279 lei, iar pentru Allfit este de 159 lei.

Ambele modele sunt echipate pentru a rezista apei, iar conform testelor acestea pot rezista pana la 30 de minute si la scufundari de pana la 1 metru.

Allwatch S dispune de un display de 0,73 inch, o autonomie a bateriei de pana la 3 zile, o durata de reincarcare de aproximativ 40 de minute si este compatibil cu dispozitivele Android.

Allfit are un display OLED de 0,73 inch, o autonomie a bateriei de pana la 7 zile, functii de monitorizare pentru aproximativ 24 de sporturi si functie de monitorizare a somnului. Acest model este compatibil cu smartphone-urile ce ruleaza pe sistemul de operare Android.

 

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0