Instagram si-a dublat numarul de utilizatori activi pe luna

Instagram si-a dublat numarul de utilizatori activi pe luna

Acum doi ani, Facebook anunta ca Instagram are aproximativ 300 de milioane de utilizatori activi pe luna, ceea ce insemna ca este una dintre cele mai populare aplicatii de pe piata la momentul respectiv.

Aparitia Snapchat a afectat cresterea spectaculoasa a Instagram, insa nu asa de mult incat sa nu mai prezinte interes pentru utilizatori si sa-i opreasca ascensiunea.

Luna aceasta, cei de la Facebook au anuntat ca aplicatia a atins 600 de milioane de utilizatori activi pe luna, ceea ce inseamna ca si-a dublat numarul de utilizatori activi pe luna in doar doi ani.

Dintre cei 600 de milioane de utilizatori activi, aproximativ 100 de milioane au fost „colectati” doar in ultimele 6 luni. In luna iunie 2017, Facebook a anuntat ca atinsese 500 de milioane de utilizatori activi pe luna, ceea ce confirma cresterea de 100 de milioane de utilizatori in cele 6 luni.

Aceste statisitici au fost prezentate de catre site-ul de stiri The Verge, de unde le-am preluat si le-am prezentat pentru a va arata cat de mult a crescut Instagram in conditiile in care pe piata a aparut un competitor puternic precum Snapchat.

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0