Top 5 cele mai bune Smart TV in 2017

Top 5 cele mai bune Smart TV in 2017

De Black Friday, cel mai mare succes l-au avut televizoare smart, asa ca am decis sa fac un top al celor mai bune televizoare SMART in 2017, bazat pe popularitatea modelelor, pretul lor si specificatiile tehnice oferite.

In general, atunci cand vrei sa cumperi un Smart TV te orientezi in primul rand la dimensiunile acestuia, pentru a te asigura ca este potrivit pentru camera in care doresti sa il amplasezi, iar mai apoi te uiti la specificatiile tehnice si la ce poate oferi pentru banii pe care ii dai.

Daca vrei sa te asiguri ca ceea ce cumperi ofera ceea ce ar trebui sa ofere, urmareste acest top si poate alegi unul dintre acest modele.

Din punctul meu de vedere, cele mai bune Smart TV pentru anul 2017 sunt urmatoarele:

  1. Televizor LED Smart Samsung, 101 cm – L-am clasat pe locul 1 pentru ca probabil nu toti sunt fani ai televizoarelor curbate, asa cum este urmatorul smart tv din acest top. O sa poti vedea filme sau o sa poti juca tot ce iti doresti in format 4k UHD, ceea ce reprezinta cam cel mai bun format oferit in acest moment pe piata televizoarelor smart. Vine echipat cu un nou sistem de operare, anume Tizen, care ofera navigatie usoara pentru TV si aplicatiile smart instalate pe TV. Acest model este disponibil in 4 dimensiuni diferite ale diagonalei: 101 cm, 125 cm, 138 cm si 163 cm.
  2. Televizor LED Curbat Smart Samsung, 101 cm – Acest model ar fi meritat sa fie pe primul loc, dar am considerat ca este mai bine sa fie pe locul 1 un televizor care nu are ecran curbat. Un alt motiv este si acela ca ofera rezolutie Full HD, nu 4K UHD ca celalalt model. La nivel de specificatii tehnice este similar cu primul televizor prezent in top si are acelasi sistem nou de operare (Tizen). Este disponibil in 3 dimensiuni diferite ale diagonalei: 101 cm, 123 cm si 138 cm.
  3. Televizor LED Smart Samsung, 80 cm – Modelele cu diagonala de 80 cm sunt potrivite pentru un living de dimensiuni medii sau pentru un dormitor de aceleasi dimensiuni. Acest televizor smart de la Samsung ofera o calitate buna a imaginii in format Full HD. Are instalat acelasi sistem de operare ca si primele modele (Tizen), oferind o gama larga de aplicatii si un meniu usor de utilizat. Este disponibil in 4 dimensiuni diferite ale diagonalei: 80 cm, 101 cm, 123 cm, 138 cm.
  4. Televizor LED Smart LG, 80 cm – Topul este dominat se Samsung, insa a venit momentul ca cei de la LG sa isi fac o intrare grandioasa cu un televizor destul de bun care este pus in vanzare pentru un pret destul de mic. Nu l-am plasat pe locul 3 pentru ca din punctul meu de vedere, sistemul de operare Tizen este unul usor de utilizat si care ofera o stabilitate destul de mare atunci cand utilizezi foarte mult aplicatii pe smart TV. Ofera imagini la o calitate Full HD si este disponibil in 3 variante diferite: 80 cm, 108 cm si 123 cm. Poate fi un concurent extrem de bun pentru televizoarele de doua ori mai scumpe de la Samsung la nivel de calitate a imaginii.
  5. Televizor LED Game TV LG, 80 cm – Pe ultima pozitie se afla un televizor care va tine loc si de consola de gaming, oferindu-ti posibilitate de a te bucura de jocuri video in format multiplayer. Calitatea imaginii este Full HD, iar acest model este disponibil in doar in varianta cu diagonal de 80 cm. NU ESTE UN SMART TV, insa mi se pare foarte tare conceptul celor de la LG, asa ca am decis sa il includ in acest top pe ultima pozitie. Este ca si cum ti-ai cumpara TV cu o consola de gaming incorporata. 
5.0
SCOR TOTAL
Informatii
1 user vote x 5.0

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0