Cum sa conectezi calculatorul sau laptopul la televizor

Cum sa conectezi calculatorul sau laptopul la televizor

Conectarea unui laptop sau unui calculator la un televizor nu este un proces asa comlicat cum pare. Este extrem de simplu si necesita doar 5 pasi simpli prin care poti sa faci acest lucru.

Indiferent ca vrei sa te uiti la filme pe internet, dar ti se pare ca ecranul laptopului este prea mic sau ca vrei sa iti transofrmi laptopul in consola pentru jocuri si sa faci o seara de FIFA cu prietenii, acest tutorial iti va arata pas cu pas ce trebuie sa faci.

  1. Conecteaza cabul VGA la mufa televizorului si mai apoi la cea a laptopului sau a calculatorului. De obicei, mufa VGA este albastra asa ca iti vei da imediat seama care este. Este posibil ca noile televizoare sa necesite conexiune prin cablu HDMI (valabil si pentru unele modele de laptop).
  2. Daca vrei poti conecta boxele la mufa jack a laptopului sau a televizorului, in cazul in care ai un televizor dintr-o generatie noua.
  3. *Pe laptop mergi la „Start” si cauta”Control Panel„.
  4. *Apasa pe „Display” si mergi la „Adjust resolution„.
  5. *In dreptul textului „Resolution” va aparea un mediul. De acolo selecteaza „TV„.

*Este posibil ca pasii 3,4 si 5 sa nu fie nevoie sa ii urmezi, in cazul in care laptopul s-a sincronizat singur cu televizorul.

Asta a fost tot. Daca te-a ajutat, da un share acestui articol pe Facebook!

Reclama

Comentarii

BLOG: 2
  • comment-avatar
  • DISQUS: 0