Top 5 cele mai bune smartwatch-uri in 2017

Top 5 cele mai bune smartwatch-uri in 2017

In timp ce aruncam privirea pe ofertele din aceste zile, am observat ca sunt o multime de smartwatch-uri care ar merita cumparate si cred ca exista si multe persoane care nu sunt decise ce smartwatch sa aleaga sau care s-ar potrivi nevoilor fiecaruia.

Am decis ca astazi sa schimb putin domeniul topului zilnic si sa fac un top al celor mai bune smartwatch-uri pentru 2017 in viziunea mea. Sper ca ceea ce vei gasi mai jos sa te ajute in gasirea ceasului potrivit.

Este interesant ca e primul top cu lucruri care ar putea fi facute cadou cuiva, asa ca acesta este inca un motiv pentru care trebuie sa te informezi foarte bine inainte de a cumpara.

Fara sa spun mai multe, vreau sa incep sa iti prezint cele mai bune smartwatch-uri pentru 2017 in viziunea mea:

  1. Apple Watch 1 Cocoa Sport Brand – Evident, Apple Watch 1 are performante foarte bune si arata extrem de bine. Este dedicat celor care au smartphone-uri de la Apple, insa nu am putut sa nu il includ in acest top din moment ce ofera performante extrem de bune si arata la fel de bine. Modelul acesta este pus in vanzare la un pret accesibil pentru un astfel de device de la Apple si cred ca acesta este si motivul pentru ca a prins cam cel mai bine la public pe piata din Romania.
  2. Ceas Smartwatch Samsung Gear S2 Classic – Daca modelul Classic de la Samsung nu ar fi aratat atat de bine, atunci probabil se situa in acest top sub smartwatch-ul celor de la Vector. Acest ceas are o viata lunga a bateriei, oferindu-ti energie suficienta pentru 2-3 zile si posibilitatea de a-l reincarca folosind docul de reincarcare. Interesant este ca poate stoca pana la 300 de melodii care vor fi sincronizate de pe telefon, iar atunci cand iesi sa alergi trebuie sa-ti iei doar ceasul si castile bluetooth pentru a asculta muzica preferata.
  3. Ceas Smartwatch Vector Luna cu curea de piele neagra – Este probabil cel mai bun produs lansat de niste romani in ultimii ani. Vector Watch mi-a dat mereu impresia ca este cel mai elegant model de smartwatch produs pana in acest moment si ca este dedicat oamenilor de afaceri, insa nu ar da deloc rau pe mana oricui alaturi de o camasa. Autonomia bateriei este de 30 de zile, asa ca s-ar putea sa uiti pe unde ai pus incarcatorul atunci cand o sa ai nevoie de el. Are in mare parte toate functiile oferite de alte smartwatch-uri de top, doar ca acesta iti ofera o baterie care dureaza de 10-20 de ori mai mult.
  4. Ceas Smartwatch Sony 3 SWR50 – Pentru ca un smartwatch elegant nu trebuie sa aiba doar curea de piele, acest model vine cu o curea metalica si cu o forma a display-ului ce te duce cu gandul la Apple Watch 1. Ca si functii este destul de generos, vine echipat cu GPS, busola, accelerometru, giroscop si functii de monitorizare a activitatilor zilnice. Interesant este faptul ca poti adapta aspectul ceasului in functie de ceea ce porti, existand posibilitatea ca unitatea centrala sa fie scoasa si pusa pe o alta bratara.
  5. Ceas Smartwatch Garmin Vivoactive – L-am plasat pe locul 5 pentru ca are un aspect ceva „mai de jucarie” in comparatie cu celelalte, insa functiile si calitatea sunt similare cu cele ale smartwatch-ului de la Sony de pe pozitia 4. Are o autonomie a bateriei de pana la 3 saptamani in modul normal de utilizare, ceea ce inseamna ca se apropie foarte mult de Vector Luna. Vine la pachet cu o centura pentru ritm cardiac, oferind un kit complet pentru cei care vor sa faca sport si sa monitorizeze cat mai bine functiile vitale.
5.0
SCOR TOTAL
Informatii
2 user votes x 5.0

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0