Top 5 cele mai bune imprimante laser in 2017

Top 5 cele mai bune imprimante laser in 2017

Imprimantele laser au prins avant in ultimul timp, fiind cele mai vandute de pe piata. Durata de viata a cartuselor este mai mare, in comparatie cu cele care printeaza cu jet de cerneala.

Tinand cont de faptul ca este important ce imprimanta alegi atunci cand ai nevoie de una, am decis sa fac un top al celor mai bune imprimante laser pentru 2017. In acest fel, cei care vor avea nevoie de una si nu stiu pe care sa o aleaga, sa stie care ar fi cele mai bune 5.

Topul cuprinde imprimante si pentru cei care doresc sa investeasca mai mult, dar si pentru cei care vor o imprimanta simpla cu care sa isi faca treaba.

Vezi mai jos care sunt cele mai bune 5 imprimante cu laser din 2017:

 1. Multifunctional laser monocrom Canon i-Sensys MF411DW – Aceasta multifunctionala laser este pe locul 1 pentru ca se potriveste atat pentru munca la birou, cat si pentru utilizarea la biroul de acasa. Ofera imprimare rapida la calitatea foarte buna si este echipata cu Wi-Fi pentru a scapa de conexiunea prin fir cu calculatorul. Poti printa chiar si direct de pe telefon sau tableta, fiind compatibila Airprint, Mopria si cu Canon PRINT Business. In functie de cartusul pentru care optezi sa-l folosesti, poti printa cu o singura reincarcare pana la 6400 pagini (Toner Canon 719H).
 2. Multifunctional HP Laserjet Pro M127FN MFP – Este o imprimanta ceva mai modesta in comparatie cu cea prezentata pe locul 1, insa si aceasta ofera o viteza buna de imprimare, oferind o viteza de 20 pagini/minut. Tehnologia Instant-On cu care vine echipata face posibila printarea primei pagini in doar 9,5 secunde, iar in 50 de secunde vor fi printate inca 19. Este adaptata pentru cei care vor sa o foloseasca acasa, oferind diferite functii pentru economisirea energiei si a timpului.
 3. Multifunctional laser monocrom Samsung Xpress M2675F – Multifunctionalele Samsung sunt de obicei cel mai bine adaptate pentru orice fel de birou (acasa sau la munca), oferind diferite functii smart care iti pot usura munca. Aceasta ofera o calitate superioada a printului, poate chiar ceva mai buna decat cea pe care am prezentat-o pe locul 2, insa capacitatea cartusului face ca aceasta sa se pozitioneze pe locul 3.  Viteza de printare este insa mai mare decat a imprimantei de pe locul 2, printand 26 de pagini/minut.
 4. Multifunctional laser monocrom CANON MF3010 – Aceasta este prima imprimanta din acest top care este dedicata uzului personal, oferind prea putine lucruri pentru a fi potrivita unui birou in care volumul de munca este ceva mai mare. Totusi, aceasta ofera o viteza buna de printare, de pana la 18 pagini/minut, iar prima pagina poate fi printata in doar 7,8 secunde. Viteza pentru printarea primei pagini este mai mica decat in cazul imprimantei de pe locul 2.
 5. Imprimanta laser monocrom Samsung SL-M2026 – Este singura imprimanta simpla din acest top, fiind lipsita de scanner sau fax. Aceasta ofera doar functia de printare si este dedicata celor care au nevoie de o imprimanta buna pentru a-si face treaba. Viteza de printare este mai mica decat cea pe care o ofera celelalte imprimante prezentate in acest top, insa daca vrei sa o achizitionezi, inseamna ca nu ai nevoie de o imprimanta care printeaza foarte repede si este dedicata birourilor unde volumul de munca este mare.
5.0
SCOR TOTAL
Informatii
Fii primul care voteaza

Reclama

Comentarii

BLOG: 3
 • comment-avatar

  […] unui top, cele mai bune imprimante laser din 2017 […]

 • comment-avatar
  ungurean 7 luni

  un ajutor inestimabil pentru cei care vor sa-si cumpere acest tip de produs dar nu se pricep si nici nu gasesc pe cineva bine intentionat si dezinteresat sa-i ajute.

 • comment-avatar
  Costi 6 luni

  Nicio multifunctionala nu are duplex, ceea ce e esential ca sa fie buna, vitezele nu sunt cine stie ce,… deci topul e total depasit.

 • DISQUS: 0