HTC 11 – data de lansare, zvonuri si noutati

HTC 11 – data de lansare, zvonuri si noutati

Dupa ce anul acesta HTC 10 a reprezentat un adevarat succes, au inceput deja sa apara zvonurile privind lansarea noului HTC 11 si posibilele specificatii tehnice ale acestuia.

Se speculeaza ca acesta ar putea fi lansat la MWC 2017 care se desfasoara in perioada 27 februarie-2 martie 2017. Daca acesta nu va fi lansat la Mobile World Congress, atunci nu va fi lansat mai tarziu de luna aprilie a anului 2017.

Nu se stiu foarte multe despre cum va arata noul telefon, pentru ca se pare ca cei de la HTC se pricep sa tina secretele mai bine decat Samsung sau Apple

Exista cateva zvonuri care sustin ca HTC 11 ar putea veni echipat cu un display de 5.5 inch, fiind putin mai mare decat cel pe care in are modelul HTC 10.

La nivel de specificatii tehnice, zvonurile sustin ca noul model va veni echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 835, memorie RAM de 8GB si 256 GB spatiu de stocare.

Bateria este posibil sa fie una de 3700 mAh, fiind una destul de buna pentru a tine aproape 2 zile, daca nu este utilizat intensiv.

Camera este posibil sa fie una de 12 MP pe partea din spate, iar cea din fata sa fie de 8 MP. Nu ar fi o imbunatatire majora fata de modelul HTC 10, insa ramane de vazut…

Pretul este posibil sa fie de aproximativ 3000 lei (700 dolari), insa tinand cont de faptul ca vine cu specificatii per total mult mai bune ca si modelul HTC 10, consider ca pretul este justificat.

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0