Top 5 cele mai bune sisteme de navigatie auto GPS

Top 5 cele mai bune sisteme de navigatie auto GPS

Un top al celor mai bune sisteme de navigatie auto prin GPS vine in ajutorul celor care conudc aproape zilnic si parcurg distante mari in tara sau prin straintatate.

Acest articol te ajuta sa nu arunci banii pe navigatoare care nu indeplinesc nici macar functiile de baza cu succes. Toate sistemele incluse in acest top beneficiaza de un raport calitate-pret extrem de bun, oferind tot ceea ce ii trebuie unui sofer profesionist la drum lung.

Am scris deja prea mult, asa ca este momentul sa vedem care sunt cele mai bune sisteme de navigatie auto prin GPS.

  1. Sistem de navigatie Garmin Drive 50 LM – Un sistem de navigatie ce vine echipat cu harta pentru toata Europa si cu update gratuit al hartilor pentru toata viata. Are un ecran de 5 inch, fiind destul de mare pentru a nu fi nevoit sa te chinui sa observi detaliile de pe harta atunci cand conduci. Iti sugereaza cand ai avea nevoie de o pauza si indica unde sunt cele mai apropiate popasuri, te avertizeaza cand te apropii de un semafor ce indica culoarea rosie sau cand te apropii de camerele de securitate, iar cel mai important lucru este ca te avertizeaza cand depasesti limita de viteza. 
  2. Sistem de navigatie Mio Spirit 7500 LM – Specificatiile acestui model sunt similare cu cele ale primului model, avand un display de 5 inch si harta pentru intreaga Europa cu actualizari pe viata. Acest GPS auto iti indica mai multe rute pe care ai putea conduce si o evidentiaza pe cea mai indicata. Cea mai interesanta functie este cea de asistenta pe banda, oferindu-ti indicatii atunci cand esti nevoit sa schimbi directia de mers. Iti ofera asistena la parcare si iti prezinta punctele de interes din zona in care te afli, pentru a stii unde ai putea merge sau unde ai putea stationa.
  3. Sistem de navigatie GPS 2Drive – Acest sistem de navigatie auto are un ecran de 7 inch, fiind ceva mai mare decat primele doua. Vine echipat cu modulator FM, pentru a putea transmite melodiile stocate pe cardul sau catre radioul din masina si iti ofera posibilitatea de a alege ce sistem de navigatie doresti sa folosesti (Garmin Navigator, Sygic, Route 66, etc.). Autonomia de lucru fara a fi conectat la cablul de reincarcare este de 5 ore, asa ca nu trebuie sa fie in permanenta conectat la incarcator pentru a-l putea utiliza. Acest model nu are harti instalate, asa ca va trebui sa le instalezi atunci cand il primesti.
  4. Sistem de navigatie Serioux Urban Pilot UPQ700 – Display-ul acestui GPS auto este de 7 inch, fiind la fel de mare ca si cel al sistemului aflat pe locul 3 in acest top.  Chiar si la specificatii tehnice este aproape identic cu cel de la 2Drive, oferind spatiu de stocare intern de 8 GB si memorie RAM de 256 MB. Interesant la acest sistem de navigatie este ca poate fi folosit ca si eBook Reader, asa ca daca-ti place sa citesti, atunci cand esti intr-o pauza de la condus sau cand te odihnesti, poti citi o carte in format PDF direct pe interfata acestuia.
  5. Sistem de navigatie Smailo Joy – Este unul dintre cele mai ieftine modele de GPS cu harta preinstalata pentru intreaga Europa si care ofera update-uri gratuite pe viata pentru cei care il achizitioneaza. Dezavantajul este ca are cel mai mic display din acest top, anume 4,3 inch. Memoria RAM este mai mica decat a celorlalte modele ( 128 MB), iar spatiul de stocare este la fel (8 GB). Alt dezavantaj este faptul ca poti extinde memoria acestuia doar pana la 16 GB, in timp ce sistemul de navigatie prezentat pe locul 4 iti ofera posibilitatea de a o extinde pana la 21 GB.
5.0
SCOR TOTAL
Informatii
Fii primul care voteaza

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0