iPhone 7S – Data de lansare, zvonuri si noutati

iPhone 7S – Data de lansare, zvonuri si noutati

Lansarea unui nou iPhone este probabil unul dintre cele mai mari evenimente din lumea tehnologiei dintr-un an, asa ca zvonurile despre lansarea iPhone 7S si despre posibila data de lansarea nu au incetat sa apara.

Este anticipat ca aceasta lansare sa aiba loc imediat dupa lansarea iPhone 7, undeva la inceputul lunii septembrie 2017.

Inca nu se stie sigur daca se va lansa iPhone 7S sau iPhone 8, astfel existand posibilitatea ca iPhone 7S sa nu mai apara sau sa apara amandoua in acelasi timp.

ZVONURI

Zvonurile aparute despre posibilul iPhone 7S face referire la aproape toate aspectele acestuia, iar cele mai importante le poti citi in randurile ce urmeaza.

Displayul ar putea fi unul OLED, pentru ca tot au aparut zvonuri privind implementarea acestui tip de display pe noile modele de la Apple, iar pe versiunea 7S ar putea veni cu o noua dimensiune.

Designul ar putea fi si el modificat, fiind anticipata ocurbare a sticlei de pe spatele telefonului. Au mai existat odata zvonuri cum ca Apple ar dori sa implementeze o sticla curbata pe spatele noilor telefoane pentru un confort sporti al utilizatorilor si se pare ca acel moment a venit.

Camera va fi una cu o singura lentila, renuntandu-se astfel la camera duala. Telefonul va beneficia si de incarcare Wireless, ceea ce pare sa indrepte trendul catre renuntarea totala la cabluri.

Sistemul de operare este cel mai probabil sa fie iOS 11 pe modele ce urmeaza sa fie lansate de Apple anul viitor, dat fiind faptul ca in momentul de fata este deja implementat iOS 10.

Procesorul va fi A11 sau A11 Fusion, pentru ca in acest moment este implementat A10 pe iPhone 7, iar Apple a scapat informatii despre faptul ca vor fi aduse imbunatatiri procesorului de pe viitorul model.

Ca si functii noi, iPhone 7S ar putea avea implementat un scanner pentru iris, lucru care s-a zvonit si in legatura cu posibilul model de Samsung Galaxy S8.

Pretul ar putea fi similar cu cel pe care l-a avut iPhone 7 la data lansarii, anume aproximativ 650 de dolari in SUA.

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0