Top 5 cele mai bune Hard Disk-uri (HDD) externe

Top 5 cele mai bune Hard Disk-uri (HDD) externe

Salvarea datelor importante a reprezentat mereu o problema pentru cei care lucreaza foarte mult pe calculator sau schimba des calculatorul la care lucreaza.

Un HDD extern poate reprezenta o solutie si pentru companiile care doresc sa se asigure ca stocheaza cat mai multe date importante intr-un singur loc, iar acest articol le-ar putea oferi raspunsul pentru aceasta nevoie.

Hard Disk-urile externe incluse in acest top depasesc cu mult ca si spatiu de stocare majoritatea calculatoarelor si laptopurilor, avand de pana la 5 ori mai mult spatiu.

Spatiul de stocare extern a devenit o necesitate in ultimii ani, asa ca investitie este una buna pentru o lunga durata de timp si nu se poate spune ca achizitionarea unuia este o risipa de bani.

In momentul de fata, cele mai bune HDD-uri externe ca si raport pret-calitate sunt urmatoarele:

  1. HDD extern Seagate Backup Plus Desktop 5TB – Acest HDD extern iti asigura destul spatiu incat ai putea sa salvezi tot ceea ce se afla pe 5 laptopuri cu spatiu de stocare de 1TB. Poate chiar mai mult, pentru ca acolo ocupa spatiu de stocare si Windowsul. De obicei, Seagate au fabricat cam cele mai bune HDD-uri, asa ca acesta ar fi inca unul dintre motivele pentru care se situeaza pe locul 1, pe langa viteza mare de procesare a datelor oferita.
  2. HDD extern Seagate Backup Plus HUB 4TB – Este ceva mai mic ca si spatiu de stocare, comparativ cu primul model din acest top, insa vorbim tot de un Hard Disk de la Seagate si tot de viteza mare de procesare a datelor prin conexiune USB 3.0. Isi merita acest loc pe deplin, tinand cont de faptul ca este unul dintre cele mai ieftine HDD-uri de 4TB si este fabricat de Seagate.
  3. HDD extern Seagate Expansion Portable 2TB – Cele mai multe HDD-uri achizitionate de Black Friday, de exemplu, aveau spatiul de stocare de 1TB. Aceasta are de doua ori mai mult spatiu si vine cu o carcasa ceva mai mica decat cel care ocupa locul 4. Este genul de HDD pe care il poti purta in geanta fara sa ocupe mult spatiu, fiind alegerea perfecta pentru cei care isi doresc sa il ia la locul de munca, acasa si in deplasari.
  4. HDD extern Seagate Expansion 2TB – Este versiunea mai mare a hard disk-ului aflat pe locul 3, motiv pentru care este si putin mai ieftin. Este dedicat celor care nu au nevoie de un spatiu de stocare portabil, ci doar vor sa isi salveze datele de la birou sau de acasa si sa le pastreze in siguranta.
  5. HDD extern Seagate Expansion Portable 1TB – Daca nu ai nevoie de un spatiu de stocare foarte mare, ci doar vrei sa-ti salvezi datele de pe calculatorul de acasa odata cu trecerea timpului, acest model este alegerea perfecta. Cele de 1TB sunt alegerea cea mai populara, oferind destul spatiu de stocare pentru un utilizator obisnuit si fiind destul de mic pentru a fi purtat intr-o geanta sau rucsac fara a ocupa prea mult spatiu.

 

Daca nu ti-a placut unul dintre modele, mai sunt cateva modele similare la eMAG.

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0