Allview tocmai a lansat Siebo Smart Home

Allview tocmai a lansat Siebo Smart Home

Este prima data cand un producator romanesc ofera o solutie pentru case inteligente si din ceea ce am vazut este una destul de buna pentru pretul accesibil la care va fi pus in vanzare pachetul complet.

Inainte de a vorbi despre pret, as vrea sa prezint cateva dintre piesele principale si caracteristicile acestora, pentru a oferi o imagine cat mai complexa in legatura cu ce poate face Siebo Smart Home by Allview.

Piesa centrala a sistemului este reprezentata de SmartCAM-ul Siebo, care poate fi conectat cu un numar infinit de senzori, asa cum a fost prezentat la evenimentul de lansare.

Aceasta camera este creierul casei inteligente, de aici plecand toate comenzile primite din aplicatia Android sau iOS.

Alta piesa interesanta a acestui sistem este oglinda inteligenta, care este disponibila in varianta pentru baie si in cea pentru dormitor/living.

Este practic o tableta foarte mare integrata in oglida, aceasta oferindu-ti posibilitatea sa stai pe net in timp ce te pregatesti de plecate, sa iti monitorizezi sanatatea printr-un cantar conectat la aceasta si printr-un senzor care verifica umiditatea pielii.

Exista posibilitatea ca fiecare membru al familiei sa aiba propriul cont pentru a urmari evolutia acestor indici in timp.

Pe langa aceste lucruri, oglinzile inteligente dispun si de o aplicatie proprie prin care poti comunica cu casa inteligenta prin intermediul unui smartphone.

Imagineaza-ti ca ai putea sa te trezesti dimineata si prin intermediul aplicatiei pe care o ai instalata pe smartphone sa poti face urmatoarele lucruri:

  • Sa tragi draperia
  • Sa iti iti faci cafeaua
  • Sa dai drumul la aerul conditionat sau la caldura
  • Sa deschizi televizorul
  • Sa controlezi luminile din casa

 

Oricine si-ar dori confortul asta si la prezentarea acestora am cam inceput sa vizez la cum ar fi daca as avea in casa asa ceva.

Pretul pentru un pachet complet cu aproximativ 250 de senzori este de 5,990 lei. 

Ideea este ca nu trebuie sa comanzi tot pachetul, pentru ca poti instala doar acei senzori pe care iti doresti sa ii ai. Daca vrei siguranta, poti instala detectoare de gaz, de fum si camere de supraveghere, iar daca vrei confort poti instala senzorii care controleaza absolut tot ceea ce are telecomanda intr-o casa.

Mie mi-a placut ceea ce am vazut si sincer am fost imrpesionat, insa mai exista loc de ceva imbunatatiri.

Mai multe detalii poti gasi pe site-ul SIEBOHOME.RO.

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0