Top 10 jocuri pentru ochelari VR (realitate virtuala)

Top 10 jocuri pentru ochelari VR (realitate virtuala)

O multime de oameni cauta in ultima perioada jocuri ce pot fi folosite cu ochelarii pentru realitate virtuala, asa ca am decis sa fac un top al celor mai bune jocuri care merita incercate cu acesti ochelari.

Acum ceva timp am scris un top 5 ochelari pentru realitate virtuala si este citit in fiecare zi de o multime de oameni care isi doresc sa afle ce ochelari trebuie sa cumpere. Daca si tu esti unul dintre ei, poti merge acolo si sa te convingi care sunt cei mai buni.

Daca ai gasit alte jocuri sau aplicatii care functioneaza foarte bine cu ochelarii VR, te rog sa lasi un comentariu si sa spui si celorlalti.

Mai jos poti vedea care este top celor 10 jocuri ce merita incercate cu ochelarii pentru realitate virtuala:

1.Insidious VR Game – Este un joc de groaza care a facut valva pe internet imediat ce a fost lansat. Jucat cu ochelarii pentru realitate virtuala, cu un controler si cu castile pe urechi, poate face ca ceea ce vezi sa para extrem de real si inevitabil sa te sperii de cateva ori.

android_download_button-min

2.Chair In A Room VR – Tot un joc de groaza care te transforma intr-un detectiv ce trebuie sa rezolve anumite cazuri. Este ceva mai static decat Insidious, dar iti pune mintea la treaba, asa ca daca iti plac jocurile de gandire, atunci trebuie sa il incerci.

android_download_button-min

3.BattleZ VR – Un joc de tipul „first person shooter” pentru cei care prefera jocurile de actiune. Esti pus in situatia de a te angaja in lupte cu zombie si dragoni, asa ca este posibil sa tragi cateva sperieturi si daca incerci acest joc.

android_download_button-min

4.InMind VR – Este un joc de tipul shooter in care trebuie sa intri in mintea cuiva si sa gasesti anormalitati fizice pentru a face ca creierul acestuia sa functioneze din nou bine si sa fie sanatos. Acest joc nu necesita un controler si il poti juca chiar si fara ochelarii pentru realitate virtuala.

android_download_button-min

5.Need For Jump VR – Trebuie sa alergi in jur si sa colectezi monezi. Controlezi directia de miscare pe harta prin rotirea capului. Privesti in stanga si in dreapta pentru a te deplasa in directiile respective, iar pentru a sari trebuie sa ridici din cap. Nu este nevoie de controler pentru a-l juca.

android_download_button-min

6.Voxel Fly VR – Este un joc care nu se termina niciodata. Esti pus in situatia de a sbura in jurul unui oras pentru a evita traficul si obstacolele. La sfarsit poti compara rezultatul tau cu cele obtinute de prieteni pentru a vedea cine ajunge cel mai departe.


android_download_button-min

7.VR X-Racer – Este un joc similar cu Voxel Fly VR, doar ca este ceva mai complex. Nu se termina niciodata, scopul fiind sa faci un scor cat mai mare evitand obstacole sau lovind inele albastra.


android_download_button-min

8.Wrong Voyage VR – Jocul este un hibrid intre tipul de joc puzzle si platforma. Trebuie sa iti folosesti arma pentru a misca platformele de pe harta, scopul fiind sa te deplasezi cat mai departe folosind aceasta tactica.

android_download_button-min

9.VR Roller Coaster – Esti pus in stiuatia de a incerca cele mai cunoscute roller coastere din lume folosindu-te de ochelarii pentru realitate virtuala. Ai sansa de a experimenta senzatia unui roller coaster direct de pe scaun, fara a trebui sa mergi in tara respectiva.


android_download_button-min

10.Jurassic VR – Ai libertatea de a te misca prin jungla din Jurrasic si de a vedea dinosaurii imprejur. Nu ai nevoie de un controler pentru a juca acest joc, pentru ca tot ce trebuie sa faci este sa te uiti in directia in care iti doresti sa te deplasezi prin jungla.

android_download_button-min

 

BONUS

 

Sites in VR

Vizualizeaza locurile cunoscute din toata lumea ca si cum ai fi acolo. Poti vedea locuri din Turcia, Egipt, Arabia Saudita, Maroc si multe altele folosindu-ti ochelarii pentru realitate virtuala.

android_download_button-min

 

2.2
SCOR TOTAL
Informatii
4 user votes x 1.5

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0