Samsung Galaxy S8 – Data de lansare si alte informatii

Samsung Galaxy S8 – Data de lansare si alte informatii

Primele informatii sustin ca Galaxy S8 va fi lansat la inceputul lui 2017, insa nu este confirmata o data concreta pana in acest moment.

Costul la care va fi pus in vanzare este de aproximativ 850 dolari ( mai mult de 3500 lei), ceea ce inseamna ca va fi cam la acelasi pret cu iPhone 7 in acel moment.

Unele zvonuri sustin ca ar putea fi lansat in februarie 2017, fiind anuntat ca va fi lansat ceva mai devreme, insa sunt bloguri de tehnologie care sustin ca va fi lansat ceva mai tarziu, prin aprilie. Pana cand nu va fi facut un anunt oficial privind lansarea noului flashgrip, putem doar sa presupunem.

Cel mai probabil, cateva dintre specificatiile tehnice ale noului telefon de la Samsung vor fi urmatoarele:

  • Display 4K
  • Procesor Snapdragon 830
  • 6GB RAM
  • Camera mult superioara modelului S7

In legatura cu display-ul viitorului telefon, exista zvonuri cum ca va fi doar versiune Edge cu dimensiunea de 5.1 inch si 5.5 inch sau 5.5 inch si 6.2 inch. Tinand cont de trend, posibil ca cea de-a doua combinatie de dimensiuni sa fie cea a telefonului.

Camera va fi una duala, asa cum ne-am obisnuit de la ultimele telefoane lansate pe piata. Cel mai probabil, conform zvonurilor va avea o camera de 30 MP principala si una de 8 MP frontala.

Bateria va fi una destul de mare, de 4200 mAh.

A aparut chiar si o posibila schita a noului telefon pe techradar.com:

f8bd98ba69c32185cdf05b523a64ee9c-650-80

Exista si mai multe zvonuri privind procesorul telefonului. Este posibil ca in Statele Unite sa vina echipat cu un procesor octa-core Snapdragon 830 de 3.2 GHz, iar in alte regiuni cu procesorul Exynos 8895 de 3 GHz.

Alte specificatii ar putea fi urmatoarele:

  • Scaner pentru iris
  • Asistent AI
  • Scaner pentru amprenta pe ecran
  • Difuzoare duale

Toate aceste detalii le-am preluat si sintetizat din diferite articole de pe blogurile din strainatate, pentru a va oferi o imagine mai clara in legatura cu ceea ce ar putea oferi Samsung odata cu lansarea noului S8.

Pana atunci poti cumpara un Galaxy S7, pentru ca nu vei simti o diferenta foarte mare in prima instanta la specificatii tehnice. Plus ca il vei lua cu mult mai ieftin…

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0