Top 5 cele mai bune drone in 2017

Top 5 cele mai bune drone in 2017

Cu totii stim ca anul 2016 a fost anul dronelor si ca au devenit un adevarat trend inca de la jumatatea anului 2016, atingand apogeul in vanzari de Black Friday.

Au fost lansate o multime de noi modele, cu specificatii extrem de variate, insa principala nedumerire a celor care vor sa isi cumpere pentru prima data o drona este alegerea acesteia.

Ce drona este cea mai buna la un pret cat mai mic? 

Stim cu totii ca daca iei o drona la un pret mai mic, nu iti va oferi la fel de multe ca si una foarte scumpa, insa poti gasi variante care sa fie destul de apropiate ca si specificatii.

In acest top, modelele sunt asezate in functie de pret (descrescator), dar inainte de toate au fost alese in functie de specificatii. Adica vei gasi drone care chiar isi merita banii la pretul la care sunt puse in vanzare.

Daca planuiesti sa iti cumperi o drona, trebuie sa stii ca cele mai bune drone in 2017 pentru un buget mediu sunt urmatoarele:

1.Drona DJI Phantom 3 Advanced – Este o drona care ofera calitate profesionala, fiind dotata cu o camera de 12.4 MP si diafragma f/2.8. Rezolutia fotografiilor este de 4000×3000, iar calitatea acestora si a filmarilor este foarte buna datorita stabilizatorului de imagine.  Rezolutia filmarilor este de 2.7K (2704×1524) la 30 FPS, iar formatul inregistrarii este MP4 sau MOV.

drona-dji-phantom-3-advanced-min

Daca vrei sa vezi cum filmeaza drona DJI Phantom 3 Advanced, uite un exemplu aici:

 

2.Drona Walkera Scout X4 – Este putin mai scumpa decat drona de la DJI, insa cred ca prima este putin mai buna. Totusi, acest model are avantajele sale fata de prima. Autonomia bateriei este putin mai mare (cu 2 minute), iar camera este foarte putin mai buna (de 13 MP, camera dronei DJI fiind de 12.4 MP).

Celelalte specificatii tehnice sunt aproape identice. Rezolutia fotografiilor este de 4000×3000, filmeaza in rezolutie Full HD, iar formatul filmarii este MP4 sau MOV. Beneficiaza de stabilizator pentru imagine, astfel asigurandu-se o calitate cat mai ridicata a filmarilor si a fotografiilor.

drona-walkera-scout-x4-min

Daca vrei sa vezi cum filmeaza drona Walkera Scout X4, vezi filmuletul de mai jos:

 

3.Drona Yuneec Breeze 4K UHD – Deja aceasta este una dintre primele drone din acest top care se afla in vanzare la un pret destul de mic pentru ceva ce poate oferi filmari profesionale. Aceasta are un unghi maxim de inclinare in timpul zborului de pana la 90 de grade si o altitudine maxima de zbor de 80 de metri, iar distanta maxima de zbor este de 100 de metri.

Beneficiaza de conectivitate la Social Media si este compatibila cu sistemele de operare Android (4.2.2 sau superior) si iOS (8.0 sau superior). Are o durata de zbor de pana la 12 minute, fiind suficient de mult pentru a surprinde destule cadre pentru un intro, un filmulet de prezentare sau un montaj video.

Pe langa conectivitatea la Social Media, aceasta drona are si moduri inteligente de zbor, pentru a te ajuta sa obtii cele mai bune cadre.

drona-yuneec-breeze-4k-uhd-min

Daca vrei sa vezi cum filmeaza drona Yuneec Breeze 4K UHD, vezi filmarea de mai jos:

4.Drona Walkera Y100 – Aceasta este a doua drona de la Walkera din acest top, insa de data aceasta este defapt un hexacopter.

Imi place acest tip de drona, dat fiind faptul ca cele 6 elice ofera o stabilitate mai mare decat cea pe care o au dronele cu 4 elice.

Ca si specificatii tehnice, aceasta drona poate zbura cu o viteza maxima in zbor vertical de 4 m/s si 15 m/s in zbor orizontal, avand o distanta maxima de operare de 100 de metri.

Durata maxima de zbor este de 18 minute, fiind mai mare decat in cazul dronei aflate cu o pozitie mai sus, insa am pus-o pe locul 4 pentru ca nu beneficiaza de filmare Full HD, ci doar HD. Totusi, calitatea filmarilor este destul de buna, iar diferenta va fi destul de mica fata de filmarile realizate cu o drona Full HD.

drona-walkera-y100-camera-hd-min

Daca vrei sa vezi cum filmeaza drona Walkera Y100, vezi filmuletul de mai jos:

5.Drona Polaroid Black Bird 360 grade – Aceasta este cea mai ieftina drona din acest top, insa ofera o calitate a imaginii la fel de buna ca si cea aflata pe locul 4.

Poate face rotatii la 360 de grade in timpul zborului si beneficiaza de stabilizareape 4 axe, datorita giroscopului incorporat. Are 3 viteze de zbor, existand posibilitatea adaptarii vitezei de zbor in functie de modul de filmare.

Rezolutia filmarilor este de 720 HD, insa marea problema a acestei drone este autonomia mica de zbor (aproximativ 5-7 minute). Insa pentru a rezolva aceasta problema, poti comanda o baterie de rezerva pentru a te asigura ca vei putea filma cat de mult iti doresti.

drona-polaroid-black-bird-hd-360-min

4.5
SCOR TOTAL
Informatii
9 user votes x 4.4

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0