Lansare.info implineste 1 an – Statistici si top bloguri de tehnologie

Lansare.info implineste 1 an – Statistici si top bloguri de tehnologie

Lansare.info implineste 1 an de la lansare si 1 an + o saptamana de cand a fost publicat primul articol.

Acest articol reprezinta un „raport” al activitatii mele in blogosfera, dar si o lista de statistici care vor prezenta nivelul la care a ajuns acest blog.

Ce am facut intr-un an de blogging?

1-year-anniversary

Fiind inceput de la ZERO, pot spune ca tot ceea ce vei vedea in acest articol reprezinta munca de 1 an. Nu stiu daca o pot numi munca, pentru ca l-am inceput din pasiune pentru tehnologie si pentru mediul online, insa la urma urmei este tot un fel de munca.

Evenimente?

In primul rand trebuie sa precizez evenimentele la care am participat ca si blogger, pentru ca au fost cateva care merita mentionate.

Prima data am fost prezent la lansarea telefonului Allview P9 Energy ca si blogger, iar mai apoi am primit acreditare la Webstock 2016.

Ultimul eveniment la care am participat a fost Internet & Mobile World 2016, de la care am revenit cu cate un articol in fiecare zi.

Urmeaza sa merg la inca un eveniment organizat de catre Allview, insa voi spune mai multe despre acesta intr-un articol ce va fi publicat joi, cel  mai probabil.

Produse testate?

Pe langa faptul ca am fost prezent la aceste evenimente, am primit si cateva produse in teste. Imi place sa fac asta, insa multe companii nu prea dau produse in testare bloggerilor noi, asa ca trebuie sa mai cresc pentru a primi ceva mai multe…

Primul produs primit la test a fost tableta VIVA H801LTE de la Allview, care a fost oferita ca si premiu intr-un concurs pe acest blog. Concursul s-a terminat de curand, asa ca daca vrei sa vezi cine a castigat-o, poti merge AICI.

La scurt timp am primit si urmatoarele doua produse pentru testare, insa de data aceasta am testat un videoproiector si o pereche de casti.

Castile Optoma NuForce BE6i au fost primele pentru care am scris un review, iar mai apoi am pus la incercare videoproiectorul Optoma HD27. Ambele au primit calificative foarte bune si ma pot mandri ca am fost cat am putut de sincer in legatura cu ceea ce mai impresionat si cu ceea ce ar putea fi imbunatatit la ambele produse.

Statisticile blogului?

30e36e9d08d50403130600471398035b94fb136270e1854c36c94aa7e6b2837a

Am scris 259 de articole, ceea ce reprezinta destul de putin, insa am devenit motivat abia de cateva luni. Primele patru luni nu am scris cu foarte mare pasiune, probabil pentru ca aveam foarte putine vizitatori unici pe blog, insa imediat ce a inceput sa creasca, am inceput sa scriu ceva mai mult.

Acesta este articolul cu numarul 260, asa ca il pot numi articol aniversar. Am scris 260 de articole intr-un an, ceea ce inseamna aproape 1 articol pe zi.

Am strans pana in acest moment doar 84 de comentarii, lucru care ma dezamageste putin, insa sper ca in urmatorul an voi creste o comunitate pe acest blog.

De curand am cumparat si templateul pe care il vezi in acest moment, acesta fiind primul pas catre dezvoltarea blogului. Am schimbat hostingul pentru a-l face mai rapid si cred ca in acest moment se incarca destul de rapid, atat pe mobil cat si pe desktop.

Pe ce loc sunt in topul blogurilor de tehnologie din Romania?

Mereu mi-am dorit sa ajung cat mai sus in clasamentul blogurilor de tehnologie din Romania, asa ca acum este momentul sa verific si sa vad cate de sus am ajuns si cat mai am de urcat pentru a ajunge printre cei mai buni.

Mentionez ca in timp ce scriu acest articol, habar nu am pe ce loc ma aflu. Astazi sunt pe locul 68 in T5.ro pe lista blogurilor din Romania, insa la general.

clasament-lansare-info

Voi lua toate blogurile la mana si voi face un clasament ce va include DOAR bloguri de IT, pentru a vedea pe ce pozitie ma aflu.

Mai jos poti vedea topul blogurilor de tehnologie din Romania de astazi (05.12.2016) in functie de numarul de vizitatori, conform T5.ro:

 1. NWRadu.ro
 2. mariuscucu.ro
 3. ITutorial.ro
 4. DigitalCitizen.ro
 5. ArenaIT.net
 6. Computerblog.ro
 7. Revoblog.ro
 8. Mystreet7.com
 9. Devicebox.ro
 10. Digipedia.ro
 11. iSay.ro
 12. LANSARE.INFO

12222

Sunt pe locul 12 in clasamentul blogurilor de tehnologie din Romania, insa nu sunt multumit cu atat. Imi doresc sa fiu in primii 5 si sunt constient ca drumul mai greu incepe abia din momentul in care voi intra in primii 10.

Pana in acest moment sunt multumit de ceea ce am realizat si cred in potentialul acestui blog.

Cu acest tip de articol o sa te mai intalnesti aici peste fix 1 AN, pentru a face un review al anului 2017.

Pana atunci, ne citim zilnic pe lansare.info! 

Reclama

Comentarii

BLOG: 1
 • comment-avatar

  Felicitări și la mai mare 🙂

 • DISQUS: 0