Top 5 cele mai bune telefoane Android 4G

Top 5 cele mai bune telefoane Android 4G

Am observat un trend ascendent in preferintele romanilor pentru smartphone-urile Android spre acest sfarsit de an, iar acest lucru m-a surprins. De obicei, spre sfarsitul anului nu prea sunt vanzari pe aceast segment de piata.

Lucrurile stau diferit anul acesta si vanzarile pentru telefoane sunt cu mult peste cele de anul trecut din aceeasi perioada a anului.

Scopul acestui articol este sa fac o lista cu 5 cele mai bune telefoane Android 4G, oferind astfel un raspuns celor care inca nu sunt hotarati in privita telefonului pe care isi doresc sa il achizitioneze.

1.Samsung Galaxy S7 – Nu am pus varianta Edge pentru ca la modelul S7 sunt de parere ca arata mai bine cea simpla. Este un telefon complet si complex, fara a mai fi nevoie de alte completari la nivel tehnic. Pretul cu care este pus in vanzare in acest moment este de 2.699 lei, insa poate fi gasit mai ieftin la resigilate.

samsung-galaxy-s7-min

2.Samsung Galaxy S6 Edge – Pentru cei care prefera varianta Edge a telefoanelor Samsung, cred ca cea mai buna alegere este S6-le. Dat fiind faptul ca ecranul este extrem de sensibil la aceste modele, faptul ca S6 este ceva mai mic constituie un avantaj. Il recomanda in egala masura cu Samsung Galaxy S7, pentru ca specificatiile tehnice de baza nu difera foarte mult. Diferentele sunt foarte mici si de multe ori nu prea se fac simtite in utilizarea zilnica a telefonului.

samsung-galaxy-s6-edge-min

3.Samsung Galaxy A5 (2016) – Este un telefon de calitate la un pret ceva mai mic decat primele doua, fiind pus in vanzare in acest moment la pretul de 1.299 lei. 2 GB memorie RAM, 16 GB spatiu de stocare, camera principala de 13 MP si secundara de 5 MP. Camera principala este mai mare decat a modelului S6 Edge, iar display-ul este similar ca si calitate cu S7 (foarte putin mai slab), asa ca isi merita banii din plin.

samsung-galaxy-a5-2016-min

4.Lenovo A7010 32 GB – Exista o reticenta in a cumpara telefoane de la producatori care nu s-au facut cunoscuti pe aceasta nisa, insa pentru 750 lei cred ca acest telefon ofera destul de multe ca sa isi merite locul in acest top. 2 GB memorie RAM, 32 GB spatiu de stocare, camera principala de 13 MP si secundara de 5 MP. Cred ca il poti lua chiar mai ieftin daca o sa cauti la resigilate.

lenovo-a7010-dual-sim-32-gb-min

5.Allview P8 eMagic 16 GB – Este cel mai „de buget” telefon din acest top, fiind pus in vazare la pretul de doar 599 lei in acest moment. Acesta este acel gen de telefon care „isi face treaba”, pentru ca daca vrei performante superioare o sa ne intoarcem la locul 1 din clasament si o sa-l cumparam fara comentarii. Si acest telefon are 2 GB memorie RAM, 16 GB spatiu de stocare, camera principala de 13 MP, iar secundara de 5 MP.

allview-p8-emagic-min

 

5.0
SCOR TOTAL
Informatii
Fii primul care voteaza

Reclama

Comentarii

BLOG: 2
  • comment-avatar
    madalin 1 an

    Dar de HTC M9 ce parere aveti cam pe ce loc s-ar clasa?

  • DISQUS: 0