Cum sa descarci filme de pe Netflix pentru vizionare offline

Cum sa descarci filme de pe Netflix pentru vizionare offline

Cei de la Netflix au facut un update interesant aplicatiei lor, acum oferindu-ti posibilitatea sa descarci filmele sau showurile tale preferate pentru a le vedea mai tarziu, chiar daca nu o sa mai ai net.

Pentru moment acest update este disponibil doar pentru Statele Unite si Marea Britanie, insa sunt sigur ca vor fi gasite metode inovative prin care cineva sa il poata folosi si la noi. Daca aflu ceva, o sa scriu pe blog pentru a va ajuta sa va puteti folosi si voi de acest update.

Probabil va fi lansat in curand si in Romania, asa ca acest tutorial este valabil pentru atunci.

1. Mai intai trebuie facut update la aplicatia deja instalata. Mergi in App Store sau in Google Play si cauta aplicatia pentru a-i da update. Pentru iOS va fi versiunea 9.0.0, iar pentru Android va fi versiunea 4.12.0.

2. Deschide aplicatia Netflix. O sa-ti apara de acum in bara laterala doua sectiuni noi: Disponibil pentru download si Descarcarile mele.

Mai intai mergi la „Disponibil pentru download”.

tpqs3araf8milgofjhcrwg-650-80

3.Cauta filmul sau emisiunea pe care vrei sa le descarci. In dreapta lor va aparea butonul de descarcare, asa cum vezi in imaginea de mai jos. Apasa pe el si treci la pasul urmator…

4.Asteapta. Acum trebuie sa astepti sa se descarce filmul, asa cum iti arata si butonul din dreapta filmului care si-a schimbat forma.

5.Mergi la „Descarcarile mele”/ „My downloads” si administreaza fisierele. De aici le poti sterge sau le poti deschide.

6.Alege calitatea de descarcare. La „Setari”/”Settings” poti alege daca vrei ca filmele sa fie descarcate in calitate standard sau mai buna, iar tu poti alege ce iti doresti dintre cele doua optiuni (Standard sau Higher).

bsjchv5jueaxnhvvpazo3f-650-80

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0