Top 5 cele mai bune boxe portabile pentru tineri

Top 5 cele mai bune boxe portabile pentru tineri

Boxele portabile au devenit gadgeturile preferate pe piata din Romania, iar acest lucru este evident in multe dintre statisticile prezentate de magazinele online.

Au prins un avant considerabil pe piata inca de la inceputul anului 2016, iar de Black Friday au fost confirmate aceste statistici prin vanzarile cu mult mai mari in comparatie cu anul 2015 la boxe portabile.

M-am decis sa realizez un top 5 cele mai bune boxe portabile pentru ca, din punctul meu de vedere, nu exista inca articole destul de clare pe aceasta tema, ci doar recomandari punctuale pentru anumite modele.

Cele mai bune boxe portabile „de buget” sunt urmatoarele:

1. Boxa portabila Sony SRSXB2 – Dimensiunea este de 191 x 62 x 65, din punctul meu fiind o box de marime medie, dar care are o putere destul de mare. Dispune de caracteristica speciala „Extra BASS”, iar difuzorul are o dimensiune de 42 mm, fiind pretabil pentru toata gama de frecvente.

Bateria tine pana la 12 ore, iar cel mai important lucru este ca acest model de boxa portabila este rezistenta la apa, asa ca poti asculta linistit muzica in timp ce faci dus sau esti la piscina.

boxa-portabila-sony-1-min

 

2. Boxa portabila Ultimate Ears ROLL 2 – Aceasta boxa are o raza de captare a semnalului mai mare cu pana la 50% comparativ cu modelele anterioare de la Ultimare Ears, acest lucru fancand sa se afle in acest top.

Este rezistenta la apa, chiar in prezentarea oficiala a acesteia specificandu-se faptul ca o porti arunca fara probleme in piscina sau poti sa practici caiac canoe fara griji in timp ce asculti muzica.

Dimensiunile acestui model sunt de 135 x 135 x 40, fiind ceva mai mica decat modelul anterior prezentat, insa din punctul de vedere al decibelilor sta aproape la fel de bine.

boxa-portabila-ultimate-ears-roll-min

3. Boxa portabila Sony SRSX11 – Dimensiunile acestei boxe m-au impresionat, fiind destul de mica (61 x 61 x 61). Cred ca este cea mai mica boxa din acest top, insa nu trebuie sa crezi ca nu dispune de o putere buna, pentru ca are 10W si o raza de actiune de 10 m.

Are o autonomie a bateriei de pana la 12 ore, lucru care ar trebui sa reprezinte un plus pentru cei care doresc sa achizitioneze o boxa portabila si o greutate extrem de mica, de aproximativ 200 grame.

boxa-portabila-sony-2-min

4. Boxa portabila JBL GO – Cred ca acest model imi place cel mai mult din tot acest top, insa specificatiile fac sa nu se afle printre primele 3 pozitii.

Dimensiunile sunt destul de mici ( 82.7 x 30.8 x 68.3), insa este ceva mai mare ca boxa Sony prezentata mai inainte. Autonomia este mai mica in comparatie cu celelalte boxe, fiind de doar 5 ore, iar timpul de incarcare de o ora si jumatate.

Este compatibila cu iOS si cu Android si dispune de doua tipuri de conectori, USB si Jack 3.5 mm.

boxa-protabila-jbl-go-min

5. Boxa portabila Rockbox Round fabric – Este cea mai eleganta boxa din acest top, insa nu si cea mai buna. Autonomia bateriei este de 8 ore, fiind mai mica decat cea a boxelor aflate pe primele 3 pozitii.

Dimensiunile acesteia sunt de 77 x 45 x 77, fiind ceva mai mare decat boxele aflate pe pozitiile 3 si 4. Puterea acesteia este si ea ceva mai mica, fiind de doar 5 W, iar raza de actiune este de 10 metri.

Am inclus-o in top pentru ca m-am jucat putin cu acest model de boxa portabila si pot spune ca am fost placut surprins de calitatea sunetului si de designul ei.

boxa-portabila-rockbox-round-min

 

4.7
SCOR TOTAL
Informatii
2 user votes x 4.5

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0