Care sunt cele mai bune casti in-ear din 2016?

Care sunt cele mai bune casti in-ear din 2016?

De ceva timp caut sa-mi iau o pereche de casti de tipul in-ear, pentru ca dupa ce m-am jucat putin cu castile Optoma NuForce BE6i, am ajuns la concluzia ca si castile in-ear pot oferi calitate superioara a sunetului.

Pana acum credeam doar ca sunt incomode si ca nu pot auzi nimic in ele asa cum ar trebui, insa dat fiind faptul ca mi-am schimbat parerea, ma simt pregatit sa investesc intr-o pereche de casti.

Acum, principala problema este sa aflu care sunt cele mai bune sau aproape cele mai bune, pentru a face o lista din care sa am ce alege.

Primul model de casti pe care il includ pe aceasta lista este desigur NuForce BE6i, pentru ca stiu deja cum se aude muzica in ele si cat de confortabile sunt. Am scris un review AICI.

Singura chestie ar fi ca nu le-am gasit pe piata din Romania inca, asa ca m-am orientat spre modelul NuForce NE750M de la eMAG. Seamana foarte mult cu cele pe care le-am testat, principala diferenta fiind ca cele din urma se conecteaza la telefon prin fir.

casti-optoma-nuforce

Desigur, am cautat si modele de la Dr. Dre, pentru ca ei au unele dintre cele mai cunoscute casti. Ceea ce nu stiam era ca au foarte multe modele si in segmentul in-ear, iar acest lucru m-a placut surprins.

Dupa ce am petrecut putin timp incercand sa aleg dintre lunga lista de modele, am ajuns la concluzia ca doar doua s-ar incadra in buget si ar corespunde cerintelor.

Primul este modelul Beats by Dr. Dre Tour 2.0, care costa 559 lei in acest moment, fiind reduse de la 799 lei. Arata bine si cred ca din punctul de vedere al calitatii sunetului, nu exista motive pentru care sa ma ingrijorez.

casti-dr-dre

Cel de-al doilea model este Beats by Dr. Dre urBeats, care este ceva mai ieftin. Aceste casti sunt puse in vanzare la pretul de 337 lei, insa diferenta fata de modelul anterior par ceva mai incomode. Nu stiu de ce am impresia asta, insa este posibil sa ma insel…

casti-dr-dre-2

Ultimul model la care m-am gandit sunt castile intra-auriculare Monster, din colectia Nlite. Cel mai tare m-a atras la ele designul, pentru ca este „mai altfel”.

Pretul la care sunt puse in vanzare este de doar 279 lei, fiind aproape cele mai ieftine din aceasta lista.

Am citit cateva review-uri si am ajuns la concluzia ca si calitatea sunetului este una destul de buna, lucru care m-a pus pe ganduri, pentru ca initial nu credeam ca vor fi demne de inclus in aceasta lista.

casti-monster

 

 

 

5.0
SCOR TOTAL
Informatii
Fii primul care voteaza

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0