Vola.ro si teapa de Black Friday 2016

Vola.ro si teapa de Black Friday 2016

Scriu aici despre asta, pentru ca trebuie sa ramana undeva in scris faptul ca Vola.ro au dat cea mai mare teapa de Black Friday 2016.

Am de gand sa scriu toata povestea despre Vola si aceasta zi „speciala” a anului pentru vanatorii de reduceri.

Totul incepe acum cateva zile cand se anunta cu surle si trambite faptul ca vom putea cumpara bilete de avion la doar 1 EURO dus-intors si city-break-uri cu doar 9,99 EURO.

Toti bloggerii au scris despre asta, toate site-urile laudau Vola.ro pentru initiativa si ei castigau promovare cam cat a castigat eMAG atunci cand a gresit preturile.

A venit dimineata de Black Friday si toti amatorii de calatorii asteptau cu nerabdare sa se faca 08:00 pentru a se lansa pagina cu reduceri.

S-a facut 08:00 si pagina a fost lansata, iar eu si probabil inca o multime de oameni eram pe pagina si tot dadea Refresh, pregatit sa cumpar 2 bilete de avion spre una dintre destinatiile puse in oferta sau poate un city-break la Roma pentru doar 9,99 euro.

Au aparut ofertele, asa ca am zis sa iau repede 2 bilete de avion catre Lisabona, pentru ca pare o destinatie buna si pentru doar 6 euro/persoana dus-intors este un adevarat chilipir.

Era 08:15/08:20 cand am reusit sa deschid in sfarsit pagina lor cu oferte si m-am grabit sa dau click pentru a rezerva biletele.

Dupa ce am trecut de pagina principala a campaniei, am ajuns pe pagina unde se incarcau zborurile. Timp de o ora am tot asteptat si am dat refresh acelei pagini.

Pagina despre care va vorbesc este cea de mai jos:

incarcare-vola-ro

Am stat o ora pe pagina aia si am dat refresh continuu si in acelasi timp faceam acelasi lucru cu pagina principala, care la ora 09:12 mi-a aratat urmatorul mesaj: 

oferte-vola-ro

SOLD OUT, SOLD OUT, SOLD OUT, SOLD OUT, SOLD OUT, SOLD OUT!!!

Cum putea cineva sa cumpere bilete daca pagina respectiva nu se incarca? Cum puteai rezerva un bilet de avion daca pur si simplu nu se afisau zborurile?

Am zis ca poate am fost eu ghinionist si am zis sa trec mai departe, ca asta e…

Pana cand, la ora 14:06 au anuntat pe pagina de Facebook ca au mai suplimentat zboruri cu 90% reducere. Ca orice om, am intrat sa vad ce zboruri au pus in vanzari.

Postarea am vazut-o pe la ora 15:00 si eram convins ca nu voi mai gasi bilete, dar totusi eram curios.

Nu am fost deloc suprins sa vad ca totul este SOLD OUT, insa mi s-a parut ciudat cand am citit comentariile oamenilor care au prins bilet de avion sau city break si mai apoi au fost anuntati ca nu le poate fi onorata cererea pentru ca „au fost doar 30 de locuri„.

comentariuvola

comentariuvola2comentariuvola3

Daca nu era suficient faptul ca se primeau doar comentarii negative, cei care administreaza pagina mai aveau si tupeul sa raspunda arogant la comentarii si poate putin ironic.

comentariuvola4

Mai pe seara, cand lucrurile sau intetit, au zis sa faca ceva sa isi spele pacatele. Au pus frumos pe site oferte pentru zboruri catre Timisoara, Cluj si Iasi. Toate zborurile la 4 euro, respectiv 6 euro, adica la fel de mult cat ai fi platit pentru un zbor pana in Lisabona.

ofertevola-seara

Eu sunt curios daca exista cineva care a prins unul dintre acele bilete, insa excludem de aici angajatii si rudele.

P.S: Daca nu crezi ce spuna, intra AICI si vezi comentariile oamenilor.

Reclama

Comentarii

BLOG: 1
  • comment-avatar
    Florin 1 an

    Buna, s-a facut un grup unde sa ne adunam toti cei care ne-am luat TEAPA de la Vola cu campania lor de BlackFriday ca sa adunam toate mail-urile si sa vedem cata lume a fost inselata si sa facem o reclamatie de grup la organele competente. Daca vrei sa schimbam cu adevarat ceva din ce tot se intampla te invit in grup https://www.facebook.com/groups/1655815524709073/

  • DISQUS: 0