Smartwatch-ul Allwatch de la Allview a fost lansat

Smartwatch-ul Allwatch de la Allview a fost lansat

Allview a lansat primul lor smartwatch, denumit Allwatch si realizat din otel inoxidabil, acesta are un design sport care se potriveste oricarui stil vestimentar.

Din ceea ce am vazut, si-au dorit sa faca un smartwatch care sa raspunda nevoilor oricarei categorii sociale si sa fie potrivit petnru a fi purtat indiferent de situatie.

Displayul acestuia masoara 1.28 inch si grosimea lui este putin mai mare de 8 mm. Materialul din care este facut displayul este placut la atingere, iar bratara pare facuta sa reziste destul de mult timp.

Punctul slab este acela ca rezistenta la apa este una destul de mica, fiind proiectat sa reziste la scufundari de 30 de minute in apa de maxim 1 metru adancime. Pe langa protectia la apa, acesta este proiectat sa reziste si la zgarieturi sau impuritati.

Durata bateriei este una destul de buna, aceasta rezistand pana la 7 zile de functionare sau 10 zile in modul stand-by. O reincarcare totala a bateriei poate fi realizata in aproximativ 90 de minute prin intermediul unui cablu USB.

Acest smartwatch are si functii de monitorizare a sanatii, verificand bataile inimii destul de exact si urmarind performantele sportive, in cazul in care este purtat in timpul unor activitati de acest gen.

Interesant este faptul ca ceasul isi atentioneaza utilizatorul atunci cand sta prea mult pe scaun si are nevoie de miscare, asa ca acesta poate fi destul de util pentru cei care lucreaza la birou.

Acesta este compatibil cu sistemul de operare Android, fiind usor de sincronizat cu telefoanele care ruleaza pe acelasi sistem de operare si existand posibilitatea ca utilizatorul sa fie atentionat in legatura cu mesajele, notificarile sau apelurile pierdute.

Pretul pentru acest smartwatch este de 349.

Pentru mai multe informatii despre Allwatch, puteti merge pe pagina Allview.

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0