5 televizoare smart de urmarit de Black Friday 2016

5 televizoare smart de urmarit de Black Friday 2016

In ultimul timp articolul „Top 5 televizoare SMART in 2016 – Oferte si reduceri” a fost unul dintre cele mai citite pe acest blog, asa ca am decis sa fac inca o lista pentru a reimprospata preturile de acolo si poate chiar clasamentul.

Trebuie sa fie informatii relevante pentru Black Friday de anul acesta, asa ca daca oamenii sunt interesati de achizitionarea televizoarelor Smart, atunci o sa ofer informatiile de care au nevoie.

 • Televizor LED Samsung cu diagonala de 80 cm. Este unul din televizoarele Smart pe care l-as cumparat daca as avea un living de dimensiuni medii, dat fiind faptul ca reda imagini de o calitate impresionata, asa cum ne-au obisnuit pana acum cam toate modelele de smart TV produse de Samsung.
 • televizor-smart-1Televizor LED Philips cu diagonala de 80 cm. Este extrem de asemanator cu modelul prezentat mai inainte, singura diferenta fiind reprezentata de designul acestuia. Din punctul meu de vedere, acest smart TV arata ceva mai elegant si pare putin mai bine proportionat pentru a da bine pe orice suprafata ar fi asezat.

32pfh4101_82

 • Televizor LED Smart Samsung Full HD cu diagonala de 101 cm. Asa cum probabil intuiesti, acest televizor ofera o calitate superioara primelor modele prezentate, insa diagonala ceva mai mare ar putea fi incomoda pentru unele persoane. Cu toate acestea, considera ca 101 cm nu este o diagonala exagerat de mare, lucru care m-a determinat sa il includ in acest top.

televizor-smart-3

 • Televizor LED Smart Samsung Full HD cu diagonala de 80 cm. Daca modelul anterior ti s-a parut prea mare pentru camera in care iti doresti sa il asezi, acesta este acelasi smart TV insa cu o diagonala ceva mai mica. Caracteristicile tehnice sunt similare, asa ca din punctul meu de vedere isi merita banii.

televizor-smart-3

 • Televizor LED Smart Android Philips 4K UltraHD cu diagonala de 108 cm. Acesta este televizorul meu preferat din aceasta lista, dat fiind faptul ca vine cu sistemul Android instalat si iti ofera sansa de a viziona filme in format 4K direct la tine acasa. Diagonala de 108 cm ar trebui sa reprezinte un plus pentru oricine, atunci cand isi doreste sa achizitioneze un televizor 4K cu sistem de operare Android.

televizor-smart-5

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 2
 • comment-avatar
  Poseidon 1 an

  In primul rand hai sa te anunt ca primele 2 tvuri nu is smart, in al 2 rand philipsu de 108cm e slab tare blocheaza androidul f tare si nici samsungurile seria 5 nu is f stralucite, e un reportaj slab, mai bine te-ai uita de Sony sau Lg au modele mult mai bune la preturi asemanatoare, un pic mai scump Sony dar ca si imagine Samsung se poate ascunde 🙂

  • comment-avatar

   Ai dreptate, nu sunt toate 5 smart. Modelele incluse in articol sunt cele care merita urmarite de Black Friday, dat fiind faptul ca sunt cam cele mai vandute si mai cautate pe Google in momentul de fata.

 • DISQUS: 0