HotNews.ro au concediat cel mai competent editor

HotNews.ro au concediat cel mai competent editor

Pe pagina de Facebook a HotNews.ro a fost postat acum o ora un mesaj prin care erau prezentate scuze pentru o postare a unui editor.

In postarea respectiva era scris „Sper sa crapi, Victor Ponta.” si cel mai interesant este ca ii daduse si tag lui Ponta, sa fie sigur ca o sa vada postarea.

Credeam ca HotNews.ro nu are afiliere politica asa puternica, insa se pare ca acestia nu sunt acea publicatie prea putin influentata politic, ci una care isi concediaza oameni pentru ca au postat mesaje sincere.

Daca nici internetul nu mai este liber, atunci unde se mai poate exprima cineva liber? 

Este de inteles faptul ca din punct de vedere politic, acel editor nu trebuia sa indrepte sageata spre anumite persoane, insa tinand cont de faptul ca acestia publica tot felul de porcarii in fiecare zi, cred ca acea postare era ca o gura de aer proaspat intr-o tara imbacsita de exprimari elegante (pupincurisme).

Postarea pentru care a fost dat afara editorul este urmatoarea:

14902939_10155415652919689_3635679942673618748_o

Pentru mine, HotNews.ro nu mai exista din acest moment. Obisnuiam sa ii citesc pentru ca aveau cateva informatii valoroase in fiecare zi, insa din acest moment consider ca sunt exact acelasi model de publicatie infectata politic si condusa de politruci semi-incompetenti.

Cel care l-a concediat pe acel editor poate sa se considere un urmas al cenzurii comuniste. Ceausescu e in online!

Postarea prin care acestia isi cer scuze este urmatoarea: 

postare-hotnews

Daca vrei sa le urezi de bine, o poti face AICI.

Later edit:

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0