Ce servicii de hosting bune sunt in Romania?

Ce servicii de hosting bune sunt in Romania?

Urmaresc de ceva timp firmele de hosting din Romania pentru a ma hotara ce sa aleg pentru a face ca blogul sa mearga cat mai repede posibil.

In momentul de fata se incarca destul de greu si sunt aproape convins ca in cazul in care voi avea un „boom” de trafic intr-o zi, acesta va pica si imi va afisa enervanta eroare cu „Resource limit is reached”.

Cel mai mult ma enerveaza ca in momentul de fata se incarca foarte greu blogul si in unele zile abia daca imi stapanesc nervii cand vad ca dureaza 10-15 secunde pana cand se incarca complet.

Dupa ce am tot cautat si analizat ofertele firmelor, am limitat lista cu acestea la 5. As fi interesat sa aflu care credeti ca este cel mai bun furnizor dintre cei pe care ii voi enumera mai jos …

1.Hosterion (fost Elvsoft) – Urmaream de ceva timp site-ul lor si astazi am citit pe ArenaIT.net ca au devenit Hosterion, iar acum nu stiu cat de sigur sa fiu pe stabilitatea serverelor lor, dat fiind faptul ca au trecut printr-un rebranding si probabil au de facut mai multe modificari la nivel intern.

2.Hostmama.ro – Am mai avut hosting de la ei si nu am avut probleme, insa nu stiu cum ar face fata in cazul in care mi-ar creste considerabil numarul de vizitatori sau in cazul in care voi avea fotografii foarte mari la un review. Ceea ce ma intereseaza foarte mult este viteza de incarcare a site-ului si pana acum nu am gasit site-uri mari tinute la Hostmama.

3.Romarg.ro – Pare sa aiba oferte destul de interesante, insa am auzit si pareri negative despre ei, asa ca nu stiu ce sa zic. Sunt cumva preferatii mei in acest moment, insa sunt nehotarat daca ar fi potriviti pentru blogul asta…

4.ClausWeb – Sunt vechi pe piata si au recomandari destul de solide, insa m-am uitat la pachetele de hosting oferite si nu sunt convins 100% ca mi-ar oferi o viteza de buna de incarcare a site-ului la pachetele de hosting standard. Daca ar fi sa iau de la ei, cred ca as merge pe un hosting advanced de 5,95 euro/luna.

5.WebFactor – Ei ma atrag cel mai putin, insa reprezinta o solutie. Au un pachet interesant de 50 euro/an pe care pana astazi eram aproape convins ca va fi cel pe care il voi cumpara.

Mai am putin timp sa ma hotarasc, asa ca voi reveni cu un update si voi spune ce am ales.

 

Reclama

Comentarii

BLOG: 2
 • comment-avatar

  Salut Mihai,

  Noi am facut exact numai rebranding.

  Nu am schimbat servere, centre de date, proceduri sau angajati. Deci partea tehnica a ramas la fel de stabila, nu s-au introdus sau schimbat elemente.

  Daca ai varfuri de trafic iti putem face uprade-uri temporare (chiar gratuit).

  Mai important decat spatiul pe disc si traficul sunt memoria RAM si procesorul alocat per cont. Vezi aici diferentele astea intre pachete:

  https://hosterion.ro/compara-hosting

  Ajuta foarte mult discurile SSD (toate serviciile noastre sunt acum pe discuri SSD) si faptul ca nu supra-aglomeram serverele.

  Iar in momentul in care nu mai incape site-ul intr-un cont obisnuit de shared hosting exista varianta asta:

  https://hosterion.ro/hosting-premium

  Da-mi un mail daca doresti o perioada gratuita de test.

 • comment-avatar
  Maxim 1 an

  Eu as merge pe idealhost.ro pentru siguranta

 • DISQUS: 0