5 laptopuri de urmarit de Black Friday 2016

5 laptopuri de urmarit de Black Friday 2016

Am scris extrem de mult despre Black Friday si am spus ca pentru a cumpara produse cu adevarat reduse, trebuie sa urmaresti cu atentie preturile cu ceva timp inainte de eveniment.

Maine va incepe luna noiembrie si oficial vor mai fi 18 zile pana la eveniment, asa ca trebuie sa ne facem o idee despre preturile cu care sunt puse in vazare produsele in acest moment si care vor fi adevaratele reduceri in momentul respectiv.

Astazi o sa fac o lista cu 5 laptopuri care merita urmarite pentru a fi cumparate de Black Friday. Din punctul meu de vedere, toate aceste laptopuri sunt cam cele mai cumparate in ultimele luni, asa ca ar cam trebuie sa reduca preturile la ele.

1.Laptop ASUS X556UQ-XX018D cu procesor I7. In momentul de fata este pus in vanzare cu pretul de 2599 lei, fiind un pret decent pentru specificatiile tehnice oferite. Dat fiind faptul ca se afla printre cele mai vandute modele din ultima luna, cred ca acesta va fi unul dintre produsele puse la reducere.

2.Laptop ASUS X550VX-XX015D cu procesor I5. Aici apare prima problema, pentru ca este ceva mai slabut decat primul, insa este pus la vanzare cu pretul de 2699 lei. Vom vedea de Black Friday motivul pentru care pretul acestuia este mai mare decat modelul prezentat mai inainte.

3.Laptop Apple MacBook Air 13. Este listat cu pretul de 4699 lei, fiind redus de la 5399 lei. Nu stiu ce sa spun despre acest MacBook, insa vad ca este cel mai vandut model de pe eMAG in acest moment, deci ar trebui sa fie si el pus la reducere pe 18 noiembrie.

4.Laptop HP 250 G5 cu procesor I5. 2499 lei este pretul cu care este pus in vanzare, fiind mai ieftin decat primele doua modele de la ASUS prezentate in aceasta lista. Ca si specificatii tehnice, este asemanator cu cel de-al doilea laptop prezentat in aceasta lista, insa daca facem o comparatie la pret, pana acum cel mai avantajos pare sa fie primul model de laptop inclus in aceasta lista.

5.Laptop Dell Inspiron 5558. Pretul cu care este pus in vanzare este de 2449 lei, redus fiind de la 2649 lei. Am vorbit despre acest model de laptop si intr-unul dintre articolele mele, denumit „Review si pareri laptop Dell Inspiron 5558„.

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0