Cum a facut Microsoft misto de Apple

Cum a facut Microsoft misto de Apple

In ultimele doua zile au avut loc doua lansari extrem de importante: evenimentul de lansare pentru Microsoft Surface Studio si pentru noul Surface Book, iar la o zi distanta evenimentul de lansare al noilor modele de MacBook.

In prima instanta parea sa nu existe vreo legatura intre cele doua evenimente, exceptand faptul ca ambele au primit feedback pozitiv de la bloggeri sau de la publicatii.

Pentru a va face o idee despre ce este Microsoft Surface Studio, puteti citi pe The Verge un articol sau pe Computer Blog un altul.

Nu vreau sa intru in detalii tehnice, pentru ca tema articolului este alta.

Cum a facut Microsoft „misto” de Apple? 

Este cam mult spus ca a facut misto, insa din punctul meu de vedere cam asa este.

Ieri, Brian Hall (managerul general de la Surface) a scris un articol pe blogul Microsoft despre cum Surface ajuta utilizatorii de MacBook sa se foloseasca de cel mai nou gadget al lor.

Articolul poate fi gasit AICI.

Pe langa faptul ca au facut aceasta miscare de marketing destul de inteligenta, au lansat si o oferta speciala pentru un timp limitat.

Utilizatorii de MacBook din Statele Unite, pot incepand de astazi sa isi schimbe MacBook-ul pentru o reducere de pana la 650$ la noile Microsoft Surface.

Deci, daca esti din Statele Unite si ai un MacBook, mergi cu el in magazinele Microsoft si in schimbul lui primesti reducere de pana la 650$ pentru un Surface.

GG, Microsoft!

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0