Huawei Mate 9 – data de lansare si zvonuri

Huawei Mate 9 – data de lansare si zvonuri

Huawei Mate 9 ar putea reprezenta o buna alternativa pentru cei care si-au dorit Note 7 si nu au reusit sa il foloseasca prea mult sau nici macar sa-l achizitioneze.

Probabil inainte de lansarea acestui model, cei de la Huawei s-au gandit la acest lucru si au pregatit un telefon cu specificatii tehnice aproape la fel de bune.

Data lansarii

Lansarea modelului Mate 9 ar putea avea loc in data de 3 noiembrie. Primele zvonuri aparute sustineau ca acest model ar putea fi lansat in decembrie, insa cei de la Huawei au anuntat o conferinta de presa destul de importanta pentru data de 3 noiembrie.

Ce display va avea? 

Cele mai recente zvonuri sustin ca noul model va avea display de 5.9 inch cu variante curbate si normale. Acesta este unul dintre lucrurile care ma face sa ma gandesc ca ar putea reprezenta o varianta pentru esuatul Note 7.

Rezolutia acestuia probabil va fi 1080p, insa sunt zvonuri care spun ca va fi si QHD.

Design 

Cel mai probabil va fi un telefon cu carcasa metalica si cu 9 variante de culoare, asa cum sustin zvonurile. Acest numar mare de posibilitati in alegerea culorii ar putea fi ceva deosebit, daca culorile sunt alese cu grija.

Camera

Se spune ca acest model ar fi echipat cu camera duala pe spate, de 20MP si 12MP. Cu o asa configuratie, sunt convins ca fotografiile vor avea o calitate ireprosabila.

Alte specificatii posibile

  • Pana la 6 GB RAM
  • Procesor Octa-Core de 2.6 GHz
  • Android Nougat
  • Capacitate de stocare de pana la 256 GB

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0