Black Friday la eMAG in 2016 – 18 noiembrie

Black Friday la eMAG in 2016 – 18 noiembrie

Data pentru Black Friday la Emag in 2016 este 18 noiembrie, anul acesta fiind ceva mai devreme in comparatie cu anul trecut cand a fost organizat pe 25 noiembrie.

Anul acesta s-a marit si numarul de comercianti din Marketplace-ul Emag, lucru care ma face sa cred ca anul acesta ofera va fi mult mai variata si cu reduceri ceva mai bune.

In ziua evenimentului voi scrie aici despre cele mai bune reduceri si oferte, iar tot pentru a veni in ajutorul vanatorilor de oferte am realizat o lista cu magazine participante la Black Friday 2016.

Oficial mai este o luna pana la marele eveniment, asa ca articolul cu 10 lucruri care te pregatesc de Black Friday cred ca este extrem de folositor pentru cei care isi doresc sa achizitioneze ceva.

Acum ceva mai mult timp am mai scris un articol despre cum sa te pregatesti de Black Friday 2016 in Romania, insa lucrurile le-am sintetizat mult mai bine in articolul cu 10 lucruri.

Daca ai ajuns aici, ai salvat lista cu magazine si ai citit cele doua articole, inseamna ca esti in totalitate pregatit pentru ziua respectiva.

Voi fi toata ziua pe blog pentru a impartasi cu voi adevaratele reduceri, pentru ca am urmarit indeaproape preturile si imi va fi destul de usor sa sesizez unde au fost aplicate cu adevarat reduceri de pret.

Nu tine informatiile astea doar pentru tine, pentru ca s-ar putea ca si prietenii tai sa aiba nevoie de ele. Da un SHARE acestui articol pentru a-i feri si pe ei de reducerile false.

 

5.0
SCOR TOTAL
Informatii
Fii primul care voteaza
Toate informatiile de care ai nevoie pentru ziua de Black Friday 2016 in Romania.

Reclama

Comentarii

BLOG: 0
DISQUS: 0